Отидете към основна версия

1 772 6

10 тайни, които мъжете искат да опазят на всяка цена

  • тайни-
  • мъже-
  • взаимоотношения

Първа тайна: мъжете обичат да не правят нищо

Снимкa: Shutterstock

Мъжете ни изглеждат директни и честни. Но те не винаги и не във всичко следват своите принципи. Има неща и чувства, от които мъжът никога не може да се откаже поради различни причини.

Дамите погрешно вярват, че знаят всичко за своите братя, съпрузи и бащи, но това не е така. Мъжете имат много страхове, някои от които са доста неразбираеми за нежния пол. Не се опитвайте да разберете мъжа си, защото няма да можете да го направите. Опитайте се да го приемете такъв, какъвто е.

Първа тайна: мъжете обичат да не правят нищо

Трябва да сте запознати с чувството, когато просто искате да спрете да искате нещо, да се стремите към нещо. Това е характерно и за мъжете, защото от време на време искат да прекарват времето си в безсмислено сърфиране в интернет, например. Разбира се, честотата на подобни пориви е различна за всеки, но абсолютно всеки няма да откаже такъв подарък. Просто понякога се нуждаят от истински покой, пълна липса на дразнители.

Тайна втора: повечето мъже нарочно не обръщат внимание на малките неща

Разбира се, много мъже може случайно да закопчаят копчетата на ризите си неправилно, но някои не си правят труда да поправят това, ако никой не го вижда. Например, много мъже обуват чорапите си наопаки, просто защото не искат да прекарват допълнително време в обръщането им. Ако носят тениска под пуловера, също могат да я носят наопаки. Почти няма мъже, които да се отнасят към всичко перфектно. Ако мъжът поддържа реда в къщата, може пък в колата му да е пълна бъркотия.

Тайна трета: мъжете не могат да живеят без подкрепата на жената, която обичат

Те не могат без емоционална подкрепа. Например, много им е трудно в живота без правилното отношение на родителите към техните начинания. Що се отнася до съпругата, важно е да разберете, че успехът на мъжа зависи от вашето отношение към него. Всеки съпруг мечтае жена му да го подкрепя във всичко. Ако направите това, значи ще успеете.

Четвърта тайна: мъжете заглеждат други жени

Наистина имат нужда от това. Дори самите те не могат да кажат защо гледат други дами, но това не трябва да се възприема като изневяра или нещо лошо. Те правят това автоматично. Просто го правят подсъзнателно.

Тайна пет: Мъжете мразят планираната любов

Брачният дълг си е дълг за мъжа, но няма нужда да правите някакъв ритуал от това. Всичко трябва да се случва от само себе си. Опитайте се да не го обвинявате за факта, че не може или не иска да направи нещо в даден момент. Вдъхновете любимия човек.

Шеста тайна: мъжът може да ви лъже, но целите му са добри

Мъжете лъжат само когато усетят, че истината ще разпали враждата между вас. Те натрупват тези малки нотки на преструвка в себе си, за да не страдате от факта, че нещо не е наред с вас. Той ви обича така или иначе, но често не може да бъде честен, за да не ви обиди. Трябва да приемете и това, че той никога няма да ви нарани с истината. Винаги ще ви обича несъвършена, защото знае, че идеални няма.

Тайна седма: за мъжа проблемът с парите е болна точка

Ако мислите, че той няма никакви проблеми да говори за това как искате да живеете по-добре, но не можете, тогава грешите. Мъжът винаги се тревожи за това. това не може да направи вашето семейство или дама по-щастливи.

Разбира се, ако сте се омъжили за мързеливец, който може само да лежи на дивана, завиждайки на всички, на които мама и татко са дали кола и апартамент, тогава това е проблем. Повечето нормални мъже не знаят как да направят много пари, защото се страхуват да не загубят това, което имат. Те ценят спокойствието и стабилността, така че не се опитват да поемат рискове. Не обвинявайте съпруга си, че печели три пъти по-малко от мъжа на приятелката ви. Много му е трудно да слуша това.

Тайна осма: мъжете мразят женските разговори

Заради женски разговори повечето бракове и връзки се разрушават. Няма нужда да започвате конфронтация, защото „той не ви обръща внимание“ или „не иска да обсъжда връзката ви с вас“. Това е ужасно изпитание за него, но повечето мъже го търпят доколкото има е възможно и след това избухват.

Тайна деветa: мъжете искат да бъдат най-добрите

Ето защо те не могат да понасят, когато любимата им жена им каже нещо от рода на: „Но другите мъже правят това и това, а ти - не“. Няма нужда да му посочвате това, в което не е експерт или не може да стане по-добър от другите. Упреците за мъжа са ужасна отрова, която трови душата и тялото.

Тайна десета: мъжът не знае как да прощава

Дори да ви е казал, че ви прощава, в някои ситуации обидата остава завинаги. Сред такива ситуации трябва да се подчертае изневярата, пренебрежението и упреците. Ако направите нещо ужасно, отношенията ви с него никога няма да се върнат както са били.

Автор: Лора Костова, happy-woman.bg.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 10 гласа.

Свързани новини