Отидете към основна версия

1 661 3

Ева Мендес не иска повече да е актриса заради мъжа си Райън Гослинг

  • ева мендес-
  • райън гослинг-
  • актьорство-
  • актриса-
  • холивуд-
  • двойка

Актрисата отстъпи от киното преди 10 години и няма планове да се връща скоро

Снимка: БГНЕС/ EPA

Ева Мендес сподели разочароващи за мнозина подробности за бъдещето си в Холивуд. След като се оттегли от актьорството преди 10 години, за да се съсредоточи върху отглеждането на двете ѝ деца с Райън Гослинг, 50-годишната звезда се появи в “Good Morning America”, където беше попитана какво би я мотивирало да се върне на големия екран.

„Не знам. Ако има интересни роли,” каза тя вяло, докато рекламираше дебютната си детска книга “Desi, Mami, and the Never-Ending Worries”.

“Тръгнах си в момент, в който се чувствах сякаш… Преди 10 години имах чувството, че съм успяла, разбирате ли?”, каза Ева Мендес и продължи: “Току-що бях работила с Райън Гослинг, който като че ли е най-добрият. И това беше толкова висока летва в кариерата ми да работя с него и това, което създадохме заедно, че си казах: „Това е добър момент просто да си тръгна"."

Последната роля на Ева Мендес на голям екран беше през 2014 г. в “Изгубената река” който е написан и режисиран от 43-годишният Гослинг.

Двойката се запознава три години преди това, когато играят двойка в криминалния драматичен филм „Мястото отвъд дърветата“.

Мендес и Гослинг, които никога не са потвърждавали официално, че са женени, имат две дъщери, Есмералда Амада, на 10 години, и Амада Лий, на 8. Раждането и отглеждането на децата беше това, което накара Мендес да си вземе дълга почивка от актьорството.

Междувременно тя се насочи към други кариерни начинания, като например да служи като творчески директор на CIRCA Beauty, козметична марка, продавана в Walgreens. През 2022 г. Ева каза в “The View”, че е станала по-придирчива към актьорските роли.

“Имам толкова кратък списък с това, което съм склонна да направя. Преди децата бях готова за всичко”, обясни тя, добавяйки категорично, че няма да приема насилствени или силно сексуализирани роли.

Ева Мендес отдаде почит на Райън Гослинг, който няма нищо против тя да бъде вкъщи с децата им, докато той продължава да играе.

„Такава съм късметлийка", казва актрисата, за която прекарването на време с децата, докато растат се превръща в приоритет. Тя отчита, че е имала невероятни възможности в Холивуд, но актьорството "те отвежда далеч".

“Това беше почти невербално споразумение”, добави тя за решението на двойката Мендес да напусне Холивуд.

“Съгласихме се, че той ще работи и аз ще работя, аз просто ще работя тук,” обясни тя, добавяйки весело, че “има само един Райън, така че почти спрях да играя след това".

Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 8 гласа.

Свързани новини