Отидете към основна версия

883 12

Кучето на Кейт Мидълтън ѝ е оказало подкрепа по време лечението ѝ от рак

  • кейт мидълтън-
  • куче-
  • подкрепа-
  • рак-
  • лечение

Това разкри нейният брат Джеймс Мидълтън

Снимка: ЕРА/БГНЕС

Кучето на Катрин, принцесата на Уелс, е било огромен източник на подкрепа за нея по време на лечението ѝ от рак, съобщи нейният брат Джеймс Мидълтън.

42-годишната кралска особа претърпя коремна операция през януари, а впоследствие обяви, че ще премине през курс на превантивна химиотерапия. Нейният брат смята, че кучето ѝ Орла, което той е подарил на сестра си и нейното семейство, ѝ е помогнало да се откъсне от проблемите си със здравето.

Знам колко много кучетата на мен ми помагат да се откъсна от нещо. Така че съм сигурен, че Орла си е свършила работата да подкрепи семейството“, заяви Джеймс пред британското списание HELLO!, предава БГНЕС.

Джеймс, който говори за своите проблеми с депресията, знае също, че Кейт може да разчита на семейството им за подкрепа, както и на съпруга си принц Уилям и на трите си деца.

„Със сигурност сме близки в нашето семейство и се справяме с проблемите заедно. Това беше преживяването, когато аз преминавах през моите предизвикателства, и чувствам, че това е нещо, което нейното (на Катрин) семейство и нашето семейство прави също“, каза Джеймс Мидълтън.

Първоначално обаче 37-годишният предприемач не се доверява на семейството си за проблемите си с психичното здраве, докато не търси помощ чрез терапия.

Трябваше да го разбера сам, а знаех, че семейството ми невинаги ще го разбере“, обясни той.

Джеймс и съпругата му Ализи Тевенет имат 11-месечен син Иниго, а посланикът на Dog's Trust призна, че родителството е променило живота му завинаги.

„Без значение колко много хора ти говорят за това колко е прекрасно или как ще промени живота ти, нищо не може да те подготви за преживяването да видиш как се появява едно малко бебе, което е твое. То отключва нещо в сърцето ти, което не си знаел, че е там“, отбеляза Джеймс.

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 11 гласа.

Свързани новини