Отидете към основна версия

1 277 21

Мария Игнатова навършва 45 г. днес

  • мария игнатова-
  • рожден ден

Вижте няколко малко известни факти за чаровната водеща

Снимкa: Instagram

Водещата Мария Игнатова, която от години пленява зрителите с чаровната си усмивка и неподправено излъчване празнува днес своите 45 години, пише edna.bg.

Игнатова, която през годините се утвърди като едно от най-разпознаваемите лица на българската телевизия е родена в София. Била е водеща на предаванията „Господари на ефира“, „България търси талант“, „Х Фактор“, „Папараци – ново 20“, „Звездите в нас“ и Един за друг.

Вижте няколко малко известни факти за нея:

1. Мария се интересува от света на модата, макар че това не е чак такава изненада, предвид винаги стилната ѝ визия. Тя е учила Моден мениджмънт в Холандия, но така и не завършва тази специалност. По-късно се записва да учи Телевизионна журналистика.

2. Днес я познаваме предимно като водеща на развлекателни шоупрограми, но Мария може да се похвали и със спортни познания, тъй като е работила като спортен журналист.

3. Сред любимите музикални групи на актрисата са легендарните за 80-те „Тото” и „А-ха”.

4. Може и да не сте забелязали, но Игнатова всъщност може да пее много добре. Това нейно качество тя демонстрира не само в първото издание на предаването за имитации "Като две капки вода". Тя има и три студийни записа – "Не ме търси", "Искаш" и "Невъзможно".

5. Споделя, че ако беше супергерой, нейната тайна сила щеше да е... да бъде невидима.

Това лято Мария предизвика истински фурор с новите си плажни снимки, които сподели в социалните мрежи. Мускулестото ѝ тяло и изкусителните форми, на които много по-млади дами биха завидели, за пореден път доказват, че тя знае как да се грижи за себе си.


Снимките, които бързо събраха хиляди харесвания и десетки коментари, ни показват Мария в най-добрата ѝ светлина – сияеща и енергична, сякаш се наслаждава на всеки миг от лятото. В една от публикациите чаровната блондинка шеговито споделя: „Малко да подредя камъните по плажа…“, показвайки артистична композиция от морски камъчета, която събра погледите на последователите ѝ.

Мария Игнатова отдавна е една от най-обичаните и позитивни фигури в българския шоубизнес. С годините тя успя да запази свежестта и харизмата си, като продължава да бъде пример за стил, красота и професионализъм. Сигурно е, че феновете ѝ ще продължат да се наслаждават на всяка нейна изява, както на малкия екран, така и в социалните мрежи, където тя не спира да споделя моменти от живота си.

Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 10 гласа.

Свързани новини