Отидете към основна версия

4 426 12

Уникални претенденти за участие в "Биг Брадър" - романтичен биволар, краен нарцисист и девствен гей

  • биг брадър-
  • претенденти-
  • участници

Очаква се скоро да бъдат включени още кандидати, като обещанието на организаторите е те да бъдат също така скандални

Снимка: Интернет

Премиерата на новото издание на най-скандалното риалити „Биг Брадър“ е насрочена за 8 октомври по NOVA и този път зрителите ще имат по-голямо участие в шоуто, пише „Ретро“.

За първи път в историята на предаването българската публика ще избере един от съквартирантите чрез гласуване в онлайн платформата за видеосподеляне TikTok и Nova Play - нещо, което придава още по-голяма интерактивност на формата.

Сред претендентите за участие в Къщата са личности, познати от социалните мрежи. Един от най-обсъжданите е Nickstun - известен TikTok инфлуенсър, чието участие е почти сигурно благодарение на голямата подкрепа, която получава онлайн. Друг кандидат е Александър от Стара Загора – фермер на биволи и се надява да намери любовта в Къщата. Животновъдът раздава мъдрости от екрана, преплитайки любовни съвети с отглеждането на добитък, които звучат абсурдно, но явно зрителите намират за забавни.

Също интересен персонаж е Силвия - 53-годишна фармацевтка от Враца, която се занимава с алтернативна медицина. Нейната уникална визия и вярвания са свързани с лечебната сила на светлината. Тя иска да влезе, за да „образова“ аудиторията с теорията, че хората са „слънчеви същества" и не ни трябва нищо друго, за да съществуваме – дори храна, вода и лекарства.

@big.brother.official 👀 Какво мислят кандидатите от ГРУПА 1 един за друг? Гласуването продължава до събота (21.09) в 12:00 часа на NOVA.BG и в NOVA PLAY, а кой продължава напред ще обявим в неделя! #bigbrother #bigbrotherbulgaria #бигбрадър #бигбрадърбългария #България #novatv #novabg #nova #голяматасестра #кастинг ♬ original sound - BIG BROTHER BULGARIA

Севдалин пък е описван като „безработен инфлуенсър“ с провокативни татуировки, който ще внесе доза хумор и самокритика в шоуто. Той се определя като хомофоб, който обаче спи с мъже. Нарича се още краен «нарцисист, който обожава себе си. "Сериен убиец исках да стана като малък, винаги, когато ме питаха. Не станах, за съжаление. Крайно консервативен съм, не съм свръх религиозен, не спазвам пости и прочее", гласи малка част от представянето му в мрежата.

Бо пък е гей модел, който се оказа „девствен в сексуален план“, без да иска да парадира, и отказва да бъде свързан с пошъл човек като Кулагин, защото очаква такива ситуации. Засега именно той се радва на най-голям зрителски интерес.

Очаква се скоро да бъдат включени още кандидати, като обещанието на организаторите е те да бъдат също така скандални. Гореизброените мераклии за шоуто са се запознали един с друг и очакват да се разбират добре, ако евентуално повече от един от тях успее да влезе в Къщата.

Поставете оценка:
Оценка 2 от 10 гласа.

Свързани новини