Отидете към основна версия

1 587 5

Дъщерята на Кърт Кобейн роди първото си дете (СНИМКА)

  • кърт кобейн-
  • дъщеря-
  • франсис бийн кобейн

Франсис Бийн обяви в Инстаграм, че тя и съпругът ѝ, най-големият син на Тони Хоук, са станали родители на момченце

Снимка: ЕРА/БГЕНС

Франсис Бийн Кобейн вече е майка!

Дъщерята на Кортни Лав и покойния Кърт Кобейн обяви в Инстаграм, че тя и съпругът ѝ, най-големият син на Тони Хоук, Райли Хоук, са станали родители на момченце в началото на месеца, съобщи PageSix.

9.17.2024 г. Ронин Уокър Кобейн Хоук. Добре дошъл на най-красивия син. Обичаме те повече от всичко ”, написа тя под публикацията.

32-годишната Франсис сподели черно-бели снимки на новороденото, сгушено в одеялце, и на това как тя държи малките му пръстчета.

Тя сподели и кадър, на който на 31-годишния Райли с любов гледа бебето, докато го държи в ръцете си.


56-годишният Тони показа вълнението си от новото попълнение в семейството си в секцията за коментари към публикацията, като написа, че "Ронин е неговият “любим внук.”

Малкото бебе се появява по-малко от година, след като Франсис и професионалният скейтбордист сключиха брак.

Двойката си размени клетви на 7 октомври 2023 г. Kръстникът на Франсис, фронтменът на R.E.M. Майкъл Стайп води церемонията.

За Франсис това е втори брак, Райли пък се жени за пръв път. Франсис подаде молба за развод от първия си съпруг, музиканта Исая Силва, през март 2016 г. след по-малко от 2 години брак, след което последва борба за попечителството върху една от китарите на Кърт.

Поставете оценка:
Оценка 2 от 9 гласа.

Свързани новини