Отидете към основна версия

857 17

Майката на Шон "Диди" Комбс го защити: Съдят сина ми за разказ, създаден от лъжи

  • пи диди-
  • шон диди комбс-
  • майка-
  • защита-
  • съд-
  • обвинение-
  • сексуално насилие-
  • рекет

Според Джанис Комбс Диди трябва да застане пред съда, за да може да докаже невинността си

Снимка: Shutterstock

Майката на опозорения рапър Шон “Пи Диди” Комбс, Джанис Смолс Комбс, защити публично сина си, който е изправен пред съдебен процес за сексуален трафик и рекет, както и множество обвинения в сексуално насилие.

„Сърцераздирателно е да видя сина ми съден не за истината, а за разказ, създаден от лъжи“, каза Джанис в изявление до медиите, разпространено чрез нейния адвокат. „Да стана свидетел на това, което изглежда като публичен линч на сина ми, преди той да е имал възможност да докаже невинността си, е болка, която е твърде непоносима, за да се опише с думи. Като всяко човешко същество, синът ми заслужава да бъде изправен пред съда, но също така и да сподели своята страна и да докаже невинността си”, смята Джанис.

Тя също така коментира записите от камерите за наблюдение, които показват как рапърът бие тогавашната си приятелка - певицата Каси, в хотел през 2016 г.:

„Не съм тук, за да представя сина си като перфектен, защото той не е такъв. Той е правил грешки в миналото си, както всички ние сме правили. Синът ми може да не е бил напълно искрен за някои неща, като например да отрече, че някога е проявявал насилие с бивша приятелка”.

Джанис също така посочи защо тя лично вярва, че 54-годишният Диди се е споразумял с Каси извън съда през ноември 2023 г.:

„Понякога истината и лъжата се преплитат толкова тясно, че става ужасяващо да се признае една част от историята, особено когато тази истина е извън нормата или е твърде сложна, за да ѝ се повярва. Ето защо вярвам, че гражданският правен екип на моя син избра да уреди делото на бившата приятелка, вместо да го оспорва докрай, което доведе до обратен ефект, тъй като федералното правителство използва това решение срещу моя син, като го тълкува като признание за вина”.

Джанис също се застъпи в защита на сина си по отношение на многобройните обвинения в сексуално насилие срещу него:

„Това, че не съм напълно пряма по един въпрос, не означава, че синът ми е виновен за отблъскващите и тежки обвинения, повдигнати срещу него. Свободата на много хора, които бяха неправомерно осъдени и по-късно оправдани, беше отнета не защото бяха виновни за престъпленията, в които бяха обвинени, а защото не отговаряха на образа на това, което обществото смята за „добър човек“. Историята ни показа как хората могат да бъдат несправедливо осъдени поради техни минали действия или грешки”, смята още Джанис

„Да гледам как светът се шегува и се смее на живота на моя син, който се разпада пред очите ни, е нещо, което никога не мога да забравя. Наистина е агонизиращо да гледам как светът се обръща срещу моя син толкова бързо и лесно заради лъжи и погрешни схващания, без изобщо да чуе неговата страна или да му даде възможност да представи своята страна“, пише още в изявлението си в защита на Диди майката на Комбс, цитирана от "Телеграф".

Наскоро стана ясно, че в следствие на обстойно разследване още 120 допълнителни обвинения от различни жертви ще бъдат повдигнати на Пи Диди. Жертвите на рапъра са мъже и жени на различни възрасти, като десетки от тях са били непълнолетни по време на престъпленията. Има дори и лице, което е било едва на 9 години, когато е попаднало в безмилостните ръце на Комбс и неговите мрежи.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.

Свързани новини