Отидете към основна версия

1 938 18

Светлана и Християн Гущерови за пръв път показаха едно от децата си (СНИМКИ)

  • гущерови-
  • светлана гущерова-
  • християн гущеров-
  • дъщеря-
  • дете-
  • изповед

Семейството най-накрая се реши да открехне завесата на живота си

Снимки: bTV

Тази събота (12 октомври) в „Животът по действителен случай“ от 17:00 ч. по bTV предстои неочакваната изповед на едно от най-коментираните семейства в България.

Водещата Александра Сърчаджиева посреща модела, майка на четири деца и една от най-коментираните български личности – Светлана Гущерова. Тя ще влезе в студиото на откровенията с най-малкото си момиченце, а пред камерата за първи път ще застане и нейният съпруг.

Последното попълнение в многодетното семейство е малката Валентина, която се роди миналата година и е кръстена на бащата на бившата плеймейтка. Светлана и Християн имат още три деца - 6-годишната Анелия и синовете им Добромир и Кристиян - кръстени все на членове от семейството.

Християн Гущеров ще говори за най-тягостните моменти в живота си и за истинските си отношения със своя баща – Добромир Гущеров. До болка откровен, той ще разкаже от първо лице за отношението на фамилията към него и съпругата му след брака им, като ще даде отговор на всичко, което от години се тиражира в медиите – кое е истина и кое е измислица.

Предстои да чуем и изповедта на един син, от която ще разберем дали парите са основният двигател в едно от най-обсъжданите български семейства. Всички отговори очаквайте още тази събота (12 октомври) от 17:00 ч. в „Животът по действителен случай“ по bTV.

Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 8 гласа.

Свързани новини