Отидете към основна версия

1 784 27

Край с обичаната група "Молец" - дуото спира да прави музика

  • група-
  • молец-
  • край-
  • разпада-
  • концерт

„След концерта ще си вземем дълга почивка без изяви“, обясняват музикантите

Снимка: Интернет

Групата „Молец“ спира да прави музика. Феновете на мустакатото дуото са разочаровани, че концертът, който ще изнесат в „Арена София“, ще бъде последен. Разбираемо, доста почитатели се стъписаха от новината, че вече няма да има нови парчета на дуета.

„Е, тука вече всички изтръпнахме…“, „Не, не, не, какво последно? Дано е последен концерт за годината…“, бяха едни от многото коментати, с които бяха заляти двамата, пише Hotarena.net.

„Ще се реве мощно“, казва и Мила Роберт, която е разстроена от края на историята „Молец“.

Като наблюдаваме състоянието на профила на групата в социалните мрежи, положението действително е странно. Всички публикации от миналото са изтрити освен последната с шокиращото послание, както и фронтмените Юли и Крис са си сменили профилните снимки с тези на финалната дата. „България Днес“ се свърза с мениджмънта на групата, за да попита дали наистина концертът в Арената е последният за „Молец“.

„В момента не се издава. Пазим в тайна. Ще влезем в пауза, но не е определено колко дълга ще бъде“, отговориха лаконично от екипа. Все пак има надежда. Може би групата няма да се разпадне, а просто временно ще спре изявите си.

„След концерта ще си вземем дълга почивка без изяви“, обясняват музикантите. Дали тази пауза ще бъде временна или завинаги, е под въпрос. И Юли, и Крис се врекоха във вечна любов тази година и са се отдали да създават семейство. Възможно е брачният живот да ги накара да се отдалечат повече от сцената. Обичаната банда публикува загадъчен пост в социалните мрежи, че голямото представление ще бъде финал за тяхната група.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.

Свързани новини