Отидете към основна версия

754 3

Харисън Форд отрязал част от пръста си минути след като започнал първата си работа (ВИДЕО)

  • харисън форд-
  • работа-
  • готвач-
  • актьор-
  • звезда-
  • индиана джоунс-
  • междузвездни войни-
  • хан соло

На младини екранният Индиана Джоунс се опитал да работи като готвач

Снимка: БГНЕС/ EPA

Харисън Форд си спомня за абсурдна злополука, станала по времето, когато той бил готвач - години преди актьорската му кариера да потръгне.

82-годишната холивудска звезда си говореше с Джими Кимъл във вечерното шоу на водещия. Докато двамата говореха за готвенето, Форд си спомни, че е работил като готвач „за сравнително кратки периоди от време, докато не видяха колко мога и ме уволниха“.

„Първата ми работа беше да готвя в болница. Не знам какво им казах, но те ми дадоха нож и връзка моркови и аз отрязах тази част от пръста си за минути", разказа той, показвайки левия си показалец.

„Но отделът за зашиване на пръста беше точно в коридора и точно след това те уволниха, защото си излъгал за своите готварски умения" пошегува се водещият с опита на Харисън Форд.

Кимел също сподели, че е отрязал части от върховете на пръстите си няколко пъти, докато готви у дома, на което Форд се пошегува: „Но тогава не ти плащаха, за да готвиш, нали? Ето защо аз съм престъпник, а ти не."

Въпреки че Форд каза, че никога не е работил в ресторант, той също си спомни, че е работил като готвач на яхта в Чикаго за хора, „далеч над възможностите ми по онова време“.

„В Чикаго работех на яхта, която беше собственост на най-младия банков шеф в Чикаго по това време. Имаше яхта и бутониера... и беше хубав човек, но не разбираше много от готвене," каза той. "Но той беше наследник на фабриката за месо Swift, така че всичко, което трябваше да направя, беше да купя наистина скъпо говеждо месо."

„Да, всеки може да направи това“, каза Форд за говеждото на скара.

За Харисън Форд, известен най-вече с ролите си в "Междузвездни войни" и поредицата "Индиана Джоунс", се знае, че е имал редица случайни работни места, преди да постигне голям успех в Лос Анджелис. Любопитното е, че той се явява на първо прослушване за Хан Соло само защото случайно е вършил дърводелска работа за Франсис Форд Копола, когато Джордж Лукас пристига за прослушване на Ричард Драйфус за същата роля.

Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 5 гласа.

Свързани новини