Отидете към основна версия

1 260 15

Крал на руската сцена: Колко печели Филип Киркоров въпреки скандалите?

  • филип киркоров-
  • хонорар-
  • печалба-
  • русия-
  • естрада-
  • певец

Въпреки, че се забърка в няколко скандала, славата на Филип Киркоров продължава да расте, а с това и приходите му

Снимка: Instagram

Певецът Филип Киркоров беше замесен в няколко скандала през последните няколко години. Най-големият беше свързан с „голото“ парти на блогърката Настя Ивлеева, заради което дори го разкритикуваха публично по руската телевизия. Въпреки това, сега артистът отново активно снима и изпълнява на сцената, а хонорарът му започва от 4 милиона рубли за участие. Това каза за руския портал "Страст" продуцентът Сергей Дворцов.

Според Дворцов, Филип не е станал по-малко популярен. Той все още получава покани за корпоративни събития и приходите му изобщо не са намалели.

"Днес, въпреки всичко, той е номер 1, както се казва, кралят на руската естрада. Съответно хонорарите му започват от 4 милиона рубли и повече. Разликата зависи от нивото на събитието и града. Скандалите не се отразиха по никакъв начин на хонорарите на Филип. Но поради тези истории той сега е малко по-мълчалив“, каза Сергей Дворцов.

Продуцентът подчерта важността на охраната на Киркоров през годините и до наши дни.

"Разбира се, с него върви бодигард, не помня от колко години. Той е негов личен асистент, шофьор и охрана. Тоест, както се казва, има 3 в 1. Той е невероятно талантлив, Киркоров е много популярен у нас и в чужбина. Филип Бедросович вдъхновява всички, сменя ярки образи, сътрудничи с млади артисти“, отбеляза още продуцентът Дворцов.

Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 9 гласа.

Свързани новини