Отидете към основна версия

3 509 36

Славена Вътова вече е официално разведена с Юлиян Цолов

  • славена вътова-
  • развод-
  • юлиян цолов

Според запознати инициатор на раздялата е Славена

Снимкa: Instagram

Славена Вътова вече официално е разведена и вече не е съпруга на афериста Юлиян Цолов, научи „Уикенд“. Документите за финалното разтрогване на брака са входирани не къде да е, а в пернишко съдилище.

„Това е честа практика, когато някой от двойката иска развод бързо и на всяка цена. Обикновено в София съдилищата са много заети и решението се чака с месеци. Затова съпрузите решават да депозират молбата за развод на място, където има по-голяма възможност всички формалности около брака да бъдат приключени максимално бързо, а освен това липсва и медийно внимание“, споделят юристи. Досущ като във вицовете за пернишка трагедия, явно някой от двамата иска спешно да се отърве от брачния хомот и няма време да изчака Софийският съд да си свърши работата.

Според запознати инициатор на раздялата е Славена, която усилено търси нов сериозен обект на любовта си и не иска да бъде свързвана с дълговете и делата за кражби на бившия си съпруг. Извън това Славена се притеснявала, че с постоянните борчове и дългове на Юлиян накрая ще се окаже, че и тя като негова съпруга дължи пари на недоброжелателни кредитори, от които много се страхувала.

Както „Уикенд“ разкри, Цолов наскоро стана за пореден път обект на публичен линч и побой в столичния „Парк бар“, където бе сериозно ошамарен от човек, на когото дължи над 150 000 лева. Оказа се, че преди около седмица същото се е случило в столична сладкарница. Юлиян дължал солидна сума на дама, която бил омаял незнайно как, но след като въпросната жена разбрала, че Цолов няма никакво намерение да ѝ връща парите – прибягнала до крути мерки към подсъдимия за кражба в особено големи размери. Този път побоят не бил толкова кървав като през лятото и аферистът изял само няколко шамара, свидетелстват запознати.

Явно това е преляло чашата на търпението на Славена и тя е поискала да се разведе час по-скоро с благоверния си, споделят запознати. През лятото Вътова се впусна в афера с подземния бос Иво Ториното, но в момента била разделена с него и била свободна жена, допълват в светските среди.

Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 21 гласа.

Свързани новини