Отидете към основна версия

1 346 16

Анджелина Джоли и новото ѝ гадже прекараха две нощи заедно в луксозен хотел

  • анджелина джоли-
  • гадже-
  • акала-
  • хотел-
  • двойка-
  • лондон

Предполага се, че Джоли и Акала са заедно от два месеца

Снимка: БГНЕС/ EPA

Анджелина Джоли и нейният предполагаем нов приятел, Акала, прекараха две романтични нощи заедно.

Смята се, че 49-годишната актриса, носителка на Оскар, и британският рапър и политически активист Акала, известен още като Кингсли Джеймс Маклийн Дейли, са заедно от последните два месеца. Анджелина и Акала бяха забелязани за първи път заедно да напускат хотел в Италия по време на Международния филмов фестивал във Венеция през август.

И докато двойката настояваше, че не се срещат, слуховете за любов продължават да се въртят около тях. Вече беше съобщено, че Акала се е наслаждавал на два дни в непрекъсната компания на звездата от "Мистър и мисис Смит".

Беше съобщено, че двойката е прекарала време заедно в Лондон миналата седмица, като са отседнали в престижния хотел Corinthia и са вечеряли заедно в Soho House. Също така се предполага, че Анджелина и Акала не са напускали хотела си цели 48 часа.

Източник каза пред The Sun: “Анджелина и Акала тайно прекарват нощи заедно в нейния лондонски хотел The Corinthia. Анджелина пристигна в хотела през товарния вход около 20:00 часа в сряда, преди Акала да се присъедини към нея около 22:00 часа.

Двойката прекара сряда и четвъртък вечерта заедно в хотела и не го напуснаха. Акала беше измъкнат от хотела чрез една от колите на Анджелина в петък — няколко часа преди филмовата премиера на новия ѝ филм."

Източникът продължи да предполага, че двойката е използвала отделни коли и е използвала тайни входове, за да не бъдат забелязани в хотела.

Последните твърдения идват само дни след като двойката настоя, че не са заедно. Източник каза на Mirror по-рано този месец: „Тя и Акала не се срещат. Тя е приятелка с него и партньорката му Шанел, която също беше там." До скоро се смяташе, че Акала има връзка с мениджърката си Шанел Нюман.

Минаха пет години, откакто Анджелина се разведе с третия си съпруг Брад Пит. Двойката предизвика фурор, когато за първи път се събра след работа по екшън филма "Г-н & Г-жа Смит" през 2005 г., тъй като той беше женен за Дженифър Анистън по време на снимките - въпреки че двойката отрече да се е събирала, преди да бъде обявена раздялата му със звездата от "Приятели".

Брад и Анджелина се ожениха през 2014 г., но скоро след това бракът се влоши и те обявиха шокиращата си раздяла през 2016 г. Въпреки че се разведоха през 2019 г., все още текат съдебни дела за общи имоти, сред които винарната Шато Миравал.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.

Свързани новини