Отидете към основна версия

325 0

Селекция от хорър филми с 50% отстъпка очаква потребителите на А1 Видеотека за Хелоуин

  • а1-
  • видеотека-
  • хорър-
  • хелоиун-
  • филми

Нови и класически заглавия в А1 Видеотека по време на Хелоуин, смразяващи предложения като „Нощно плуване“, „Хелоуин“, „Ние“ и „Не дишай”

Любителите на хорър жанра могат да се възползват от промоционални предложения в А1 Видеотека на Xplore TV в периода до 4 ноември. Близо 20 хитови заглавия се предлагат в платформата с 50% отстъпка от стандартната цена. В селекцията попадат както класически и популярни заглавия като „Хелоуин“, „Чистката“ и „Венъм“, така и някои нови предложения.

Едно от предложенията на А1 Видеотека е „Лиза Франкенщайн“. Хорър комедията разказва за самотна ученичка на име Лиза (в ролята Катрин Нютън), която случайно съживява викториански труп (Коул Спраус) и започва да създава идеалното гадже. Действието във филма се развива през 80-те години на миналия век и обещава смесица от черен хумор, тийнейджърска романтика и свръхестествени елементи. Написана от сценаристката на „Джуно“ Диабло Коуди, тази модерна приказка за Франкенщайн предлага свеж обрат в класическата история за чудовището, като смесва романтика и сатира на фона на хорър атмосфера. Зрителите могат да разберат какво ще се случи с Лиза и нейната нова любов срещу еднократна такса от 3,99 лева в А1 Видеотека.

„Има нещо в плевнята“ е коледна комедия на ужасите, посветена на норвежко-американско семейство, което наследява отдалечена хижа в планината и открива, че в плевнята им живее злокобно същество. С участието на Мартин Стар, Амрита Ачария и Киран Шах, филмът се заиграва със скандинавския фолклор и мита за „нисе“ (пакостлив коледен елф). Съчетавайки шантав хумор със свръхестествен ужас, това е празнична и смразяваща история за оцеляване и празничен хаос. Смесицата от черен хумор и фолклор придава привкус на традиционния коледен хорър. По време на промоционалната кампания, „Има нещо в плевнята“ може да бъде наета от А1 Видеотека на цена от 3,99 лева и да бъде гледана неограничен брой пъти в рамките на 48 часа.

„Нощно плуване“ е свръхестествен филм на ужасите за семейство, което се премества в нов дом, само за да открие, че басейнът в двора им е обитаван от мистериозна и смъртоносна сила. С участието на Уайът Ръсел и Кери Кондън, филмът покачва напрежението, докато семейството се опитва да разкрие тайните зад басейна и неговото ужасяващо присъствие. Базиран на късометражния филм от същия режисьор (Брайс Макгуайър), „Нощно плуване“ ще даде на зрителите зловеща атмосфера и психологически страхове. Фокусът му върху един-единствен, необичаен призрачен елемент предлага свеж поглед към жанра на къщите с призраци. Лентата може да бъде гледана неограничен брой пъти в А1 Видеотека също на цена от 3,99 лева.

По време на промоционалната кампания за Хелоуин в А1 Видеотека любителите на ужаси могат да се насладят на тези и още много заглавия на половин цена. Във Видеотеката на Xplore TV зрителите могат да избират от богата селекция от филми и сериали. Телекомът предоставя на своите абонати разнообразие от чуждестранни и български продукции всеки месец, а избраните заглавия могат да се наемат за 48 часа и да се гледат неограничен брой пъти.


Свързани новини