Отидете към основна версия

1 805 17

Певица обърка националния химн и започна да псува по време на излъчване на живо (ВИДЕО)

  • певица-
  • национален химн-
  • химн-
  • сащ-
  • америка-
  • лумис-
  • псувня-
  • псуване

Лумис се извини за поведението си, като изтъкна, че най-големият ѝ страх се е сбъднал

Кадър: Youtube

Американска певица Лумис побърза да се извини, след като нейното объркано изпълнение на националния химн по време на живо предаване на C-SPAN стана вирусно. В сряда Лумис откри политически дебат, организиран от фондация "Свободни и равни избори", с изпълнение на химна на САЩ - "Star spangled banner".

По средата на изпълнението, което беше излъчено и по радиото и онлайн, гласът ѝ пропадна, докато тя изпълняваше класическите високи тонове на песента.

“Прецаках го. Прецаках го. Мога ли да започна от начало, моля?", помоли се тя, преди да се чуе глас извън камерата, който я информира, че това е предаване на живо.

Лумис прие подигравките в интернет с лекота, като адресира “цялата лудост”, която последва, във видео, публикувано в Instagram в събота.

“Най-напред бих искала да се извиня на политическия екип на "Свободни и равни" за този казус и от цялото си сърце исках да се извиня. И много съжалявам, не исках да объркам националния химн и исках да ви благодаря, че ми дадохте шанс и повярвахте в мен", гласи част от извинението ѝ.

По-нататък тя сподели, че изпълнението на Националния химн е било нещо, което отдавна е имала притеснения да изпее.

“Винаги съм се страхувала, че ще се проваля, направих го и светът го видя", добави тя. “Така че просто исках всеки, който е видял, да разбере, че всичко негативно може да се промени в нещо позитивно.”

В заглавието на публикацията тя обяснява още: “Малко закъснях за събитието и нямах ясна представа как трябва да протече, което ме развълнува много, когато предаването започна на живо. Знам, че не беше най-доброто и искрено съжалявам, ако съм сбъркала. Поемам пълната отговорност от моя страна и ви моля да не използвате този инцидент, за да отразявате артиста, който съм и се опитвам да бъда. Толкова съм благодарна за предоставената ми възможност и за цялата любов и подкрепа, която получих. Приемам това като научен урок и нямам търпение да се завърна още по-силна!"

Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 6 гласа.

Свързани новини