Отидете към основна версия

6 385 4

Рецепта на деня: Предястие с кашкавал

  • кашкавал-
  • предястие-
  • какво да сготвя

Подготвя се за минути

Снимка: Shutterstock

Необходими продукти:

200 г кашкавал; 100 г копър; 200 г заквасена сметана; 2 яйца; 2 супени лъжици брашно; сол и черен пипер на вкус; 2 супени лъжици растително масло.

Начин на приготвяне:

Рендосайте кашкавала на средно ренде и го изсипете в дълбока купа.

Изсипете яйцата в кашкавала, добавете сметаната, копъра, брашното, солта и черния пипер. Смесете всичко добре, докато се получи хомогенна маса.

Загрейте добре тигана, изсипете растително масло и сложете масата. Незабавно покрийте тигана с капак!

След като едната страна е напълно изпържена, повдигнете капака, внимателно обърнете и запържете от другата страна без капака.

Горе-долу 5-7 минути на всяка страна, пише flagman.bg.

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 8 гласа.

Свързани новини