Отидете към основна версия

15 116 27

Ей, абе имаме си премиер...

  • протести-
  • премиер-
  • борисов-
  • комбайнер
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Някъде четох, че шаранът помнел няколко секунди, че е бил хващан и можел веднага да глътне същата кукичка.

В понеделник Бойко Борисов ще реши проблема с протестиращите комбайнери. Просто ще заяви, че и той би протестирал с тях, както стана при тока за бизнеса. След това ще заяви, че Влади Горанов е решил сам за нивомерите, без да му каже. Че е лош човек, като Дянков, който в гонене на финансови резултати отсвири населението, пък Бойко е по-милостив и добър (това са буквални думи на Борисов от първия мандат). И така всичко ще свърши.

Долетелият Батман отново ще разреши със замах един дошъл от нищото проблем. Създаден, за да бъде решен от правилния човек. Комбайнерите ще се приберат, ще плеснат с ръце и ще кажат: „Ей, абе имаме си премиер...”.

Следващата седмица е възможен следният сценарий. Тръгва слух, че Мадарският конник ще бъде преместен в района на Вършец по предложение на Вежди Рашидов. Имало подходяща скала под Тодорини кукли. На протест веднага ще се вдигнат историци, археолози, учители по история, Йоло Денев и други. Проф. Николай Овчаров започва гладна стачка и тъкмо да пропусне междинната закуска в 10 часа, Вежди Рашидов ще се провикне: „Иде Премиерът!” Бойко ще каже, че идеята е безумие, Вежди е бил пиян и нека всички бъдат спокойни - конникът остава в село Мадара, а българският народ е велик. Всички се прибират по домовете, плясват с ръце и казват: „Ей, абе имаме си премиер...”

Адмирации за пиар идеолозите на Борисов. Всичко е съобразено с особеностите на нашенската народопсихология. Освен ако идеята не е заимствана от един пожарникарски филм, в който огнеборците сами подпалваха сгради, за да ги гасят и стават герои.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини