Отидете към основна версия

2 635 11

Гарга гарвану Очите не вади!

  • митьо очите-
  • корнелия нинова
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

"Заваляха съвети: не се намесвай, не взимай отношение, прехвърли отговорността на местната структура, трай си и не понасяй негативи заради решение на предишното ръководство на партията. Разбира се - категорично отхвърлих тези препоръки. И не само, че няма да послушам съветите - да си мълча и да се сниша, а много категорично ще заявя: няма наши, няма ваши.

На този модел трябва да се сложи край". С тези прочувствени слова в личния си профил във Facebook лидерът на БСП Корнелия Нинова коментира случая "Бенчо Бенчев" - общинският съветник от Бургас, който беше арестуван като човек, приближен до Димитър Желязков-Митьо Очите.

Август е, нормално е наред с чупенето на температурни рекорди да има чупене и на тъпомерни постижения. И дори втората дисциплина дърпа по-здраво – лятото е малко хладно, поне в България, което предразполага към силни постижения. Да видим сега какво НЕ каза Корнелия Честната, която винаги се бори със системата от лъжи, корупция и престъпност.

Първо – кои са тези, които ѝ дават такива съвети? Публично да каже, щом ще е честна. Второ – след като на този модел трябва да се сложи край, да погледнем специално кой води БСП в Бургас? Г-н Евгений Мосинов съвсем не е фигура с по-малка популярност от "Ролс-Ройс"-а на Бенчо Бенчев. Другарката Нинова защо не вземе отношение за миналото на г-н адвоката като юристконсулт в Царево, при Петко Арнаудов?

Интересно и защо преди 10 години беше изпробвана остротата на едни ножове точно по кожата на Мосинов? Нали сега гледаме репутацията? И дали такива като Бенчев и Мосинов са един и двама в червените редици – да питаме ли? Въпроси, въпроси - ако на всички бъде отговорено, на БСП колко членове ще ѝ останат?

Мила другарко – няма как хем лъвица, хем мекица. Всеки с капка мозък в главата отдавна е разбрал – единствените съществени разлики между партиите в парламента са в абревиатурата и в подхода. Едни предпочитат да вожд да разпределя суджуците, други пък я карат на принципа "аз вожд – индианец който ще". И в двата случая на данъкоплатците им текат очите!

Коментар на Ивайло Ачев

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини