Отидете към основна версия

10 476 68

Още ли не сте разбрали, че ГЕРБ не са в опозиция?!

  • стоян тончев-
  • служебен кабинет-
  • герб-
  • власт-
  • опозиция-
  • саботаж

Работата на служебния кабинет е подложена на перманентен саботаж от администрацията

Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Все още ли не сте разбрали, че ГЕРБ не са в опозиция?!

Има служебен кабинет, но въпреки това във всички органи и институции са хора на доскоро управляващите. Това, че е сменено ръководството на някое ведомство, не променя обстоятелството - някой нарежда какво да се прави, но то не се изпълнява.

Работата на Служебния кабинет е изключително затруднена и подложена на перманентен саботаж от администрацията. Точно по тази причина е изключително важна публичната комуникация на служебните министри и премиер с гражданите и журналистите. А тя куца. Отнесена е като "куцо пиле домат", няма я!

При тази сложна политическа обстановка е изключително важна и от огромно значение ролята на пиарите и тяхната адекватна и навременна работа, която очевидно не само не знаят как да вършат, а и не могат. И вече се усеща общественото напрежение, поради липсата на резонна комуникация - не на министрите или премиера, а на пиарите им, които трябва да правят анализи, мониторинги, медиа тренинги за по час и да са наясно с обществените настроения и нагласи, за да подсказват публични решения. А те не са!

Очакванията към Служебния кабинет са големи, колкото бяха големи и заявките му. Ядосвам се, когато струи некадърност и посредственост, която не работи за положителния публичен образ на настоящата изпълнителна власт, а получава пари за това от българските данъкоплатци.

И още нещо съществено - Служебният кабинет трябва да прави всичко това, което се иска от борещите се с мафията и олигархията в България години наред. Тази борба е започнала много преди Румен Радев да бъде президент на България и изобщо да е популярн с нещо извън средите си. Да се знае! Тази борба е отнела много радости и е донесла много болка и мъка!

Работете! Но не "работата, работа, работа", а така, че да има осъдителни присъди и конфискация на незаконно придобитото от българските и европейските граждани!

Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 120 гласа.

Свързани новини