Отидете към основна версия

92 554 176

Сега разбрахте ли от какво се отървахме?

  • делян добрев-
  • герб-
  • мораториум-
  • десислава атанасова

Герберите се разграничиха от мораториума, който сами предложиха - класика в жанра

Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

По Коледа може и да стават чудеса, но след Нова година наглостта и глупостта продължиха да се вихрят с обичайния си размах.

"Не знаех как е решено ГЕРБ да предложи мораториум върху цените на тока, парното и водата". Това заяви бившият енергиен министър и депутат от ГЕРБ Делян Добрев.

Онзи същият, който преди време сам и без изтезания призна, че вече е "политически труп". Не знаел?! Ти да видиш.... Да не би да са изолирали клетия съименник на другия Делян - "магнитния"?! Нали уж "не си го даваме Делян", както казваше озлочестената от лидера си бивша председателка на Народното събрание, когато щяха да го гонят от парламента.

Глупости на търкалета, разбира се. Мораториумът бил много глупав. Той, Делян, не бил гласувал в подкрепа на този мораториум. Кума Лиса била виновна. Пардон - Десислава Атанасова, шефката на ПГ на ГЕРБ. Тя направила това, което искали управляващите. И като изтече калпавият мораториум, щели да се плащат лихви.

Ами защо го предложихте тогава, щом сте знаели, че може да навреди на хората, резонно попитаха от студиото на NOVA. Ми те защо го приеха - отговори "бездомният" син на партията.

Сега разбирате ли, скъпи приятели, от какви загрижени за добруването му управници се отърва народът ни. Вярно, че не стана "с 200" и промяната тепърва няма да настъпва "с 200", но ако усетите носталгия по "ерата Борисов", проблемът наистина ще е сериозен и общ.

П.П. Извън съмнение е, че да те подхлъзне Десислава Атанасова не е добър атестат за политическо ниво, но нека новите отново ползват един от последните си жокери-оправдания - неопитността.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 492 гласа.

Свързани новини