Отидете към основна версия

3 031 51

Петко Симеонов: България заобиколно и "хитро" била вкарана във войната

  • кирил петков-
  • асен василев-
  • украйна-
  • война-
  • руска агресия

Държава не влиза тайно във война!

Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Кирил Петков и Асен Василев били заобиколно и тайно помогнали на Украйна!

На Украйна, която е във война с ядрена сила.

Тайно България става участник във военен конфликт със световно-исторически измерения. Война, която един Бог знае как ще завърши, но е сигурно, че ще приключи с преговори между Големите, където съвсем явно ще бъде решавано какво ще става с Малките.

България заобиколно и "хитро" била вкарана във войната, при положение, че за такава политика, ако беше поставена на обсъждане в Народното събрание, щеше да има мнозинство! Тя щеше да бъде публична, обвързваща, с поета отговорност от държавата! Отговорност от България, но при ангажимент към нас от Съюзниците!

Каквито и разкази да се строят, каквито и обяснения да се дават днес, те са нелепи.

Останалите 27 страни членки на ЕС имат огласена държавна позиция и действат съгласно нея. Нашата публично заявена позиция е друга. Кирил Петков и Асен Василев обаче, намират начин тайно да заобиколят публичната позиция. Те отправят мощно послание към нашите съюзници: на България като държава не бива да се разчита. В общите ни действия, трябва да се търси съдействието на отделни служебни лица. Сиреч - с България се работи не на държавно, публично, равнище а "конспиративно". С България се работи задкулисно!...

Кой е съгласен с такова послание?!

Държава не влиза тайно във война!

Защото бомбите се взривяват при голяма гласност, убитите не възкръсват и разрушенията са видими, а накрая мирните договори имат съдбовни последствия.

Абсурдна политика на абсурдни персони!

Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 58 гласа.

Свързани новини