Last news in Fakti
  Тема: Украйна

20 Януари, 2023 13:00 3 008 51

Петко Симеонов: България заобиколно и "хитро" била вкарана във войната

  • кирил петков-
  • асен василев-
  • украйна-
  • война-
  • руска агресия

Държава не влиза тайно във война!

Петко Симеонов: България заобиколно и "хитро" била вкарана във войната - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Кирил Петков и Асен Василев били заобиколно и тайно помогнали на Украйна!

На Украйна, която е във война с ядрена сила.

Още новини от Украйна

Тайно България става участник във военен конфликт със световно-исторически измерения. Война, която един Бог знае как ще завърши, но е сигурно, че ще приключи с преговори между Големите, където съвсем явно ще бъде решавано какво ще става с Малките.

България заобиколно и "хитро" била вкарана във войната, при положение, че за такава политика, ако беше поставена на обсъждане в Народното събрание, щеше да има мнозинство! Тя щеше да бъде публична, обвързваща, с поета отговорност от държавата! Отговорност от България, но при ангажимент към нас от Съюзниците!

Каквито и разкази да се строят, каквито и обяснения да се дават днес, те са нелепи.

Останалите 27 страни членки на ЕС имат огласена държавна позиция и действат съгласно нея. Нашата публично заявена позиция е друга. Кирил Петков и Асен Василев обаче, намират начин тайно да заобиколят публичната позиция. Те отправят мощно послание към нашите съюзници: на България като държава не бива да се разчита. В общите ни действия, трябва да се търси съдействието на отделни служебни лица. Сиреч - с България се работи не на държавно, публично, равнище а "конспиративно". С България се работи задкулисно!...

Кой е съгласен с такова послание?!

Държава не влиза тайно във война!

Защото бомбите се взривяват при голяма гласност, убитите не възкръсват и разрушенията са видими, а накрая мирните договори имат съдбовни последствия.

Абсурдна политика на абсурдни персони!


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 58 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДС активист

    36 28 Отговор
    Кажи му Петко Симеонов и не го обижда на "КОМУНИСТ"
  • 2 Хаха

    39 26 Отговор
    Поредния ДС продажник.Паразит
  • 3 Дъно няма

    55 17 Отговор
    За българските политици достатъчно долно няма. В долните и подмолни изцепки, дъно няма. Ако трябва да продадат държавата за лични облаги, дъно няма. Накрая като ни набутат във война, те просто ще избягат
  • 4 нннн

    48 22 Отговор
    От такива oтпaдъци можем да очакваме само ,,хитро" вкарване във войната. Българи, вие ги избрахте. Хайде следващия път да мислите, като гласувате. Негласуващите също могат да очакват повиквателни...
  • 5 Каква стана тя?

    53 19 Отговор
    Хората,които най-много говореха за почтеност и против задкулисието,тайно са се договаряли. За пореден път Кирил Петков и Асен Василев действат на принципа"Не ме гледай какво правя,а ме слушай какво говоря".
  • 6 Българин

    47 18 Отговор
    тиа двамата са големи мошеници а киро особено патологичен лъжец МИСЛИ ЗА КОГО ГЛАСУВАШ БЪЛГАРИНО .

    Коментиран от #15

  • 7 Българка

    22 46 Отговор
    И как точно България е вкарана във войната? Може ли авторът на статията да докаже твърдението си с факти? Нима всяка цивилизована страна да не трябва да е срещу мракобесието, убийствата, разрухата, терора на руския агресор и помогне на жертвата да се отбранява? Всеки, който възхвалява насилник, който не помогне на жертвата на насилие е по-скоро съучастник в престъпление

    Коментиран от #16, #45

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 НИК

    16 37 Отговор
    Ей СИМЕОНОФФ ГОЛЯМА СИ .К.......ВА . ТЕЗИ ХОРА НИ ОТСРАМИХА ПРЕД СВЕТА ЗА РАЗЛИКА ОТ ДРУГИТЕ МУШМУРОЦИ ОТ ПАРЛАМЕНТА, КОЙТО ПОМАГАХА НА РУСНАЦИТЕ ДА ЗАПОЧНАТ ТАЗИ ВОЙНА А СЕГА БИЛИ АНТЛАНТИЦИ.
  • 12 пенко

    6 14 Отговор
    РОУМЕН РАДЕВ ОТИДЕ В САЩ И ПОСЛЕ ПРОБУТА : ЛИРИк П УТ К ОВ И АЗИС ФАСУЛЕВ !!!!! КОЛКО ДЕФЕКТНИ АГЕНТЧЕТА НА ЦРУ ПОЗНАВАТЕ - 2 !!! ВИЖ , АГЕНТЪТ НА МОСАД ЛАУРЕЛ И КОНТРОЛЕРА СТ. АГЕНТ ЕЛКА БОРИСЛАВОВА БЯХА НА НИВО !!!!!!!!
  • 13 Васил

    17 27 Отговор
    Прибалтийските републики Литва Латвия Естония даже и Полша които граничат с рашистите ежеседмично дават оръжие и не се страхуват и до сега нищо не им се е случило. Стига сте ни пробутвали лъжата че рашистите са първа сила даже и не са и втора а са едни гадни безмозъчни отрепки които не виждат повече от телевизора.

    Коментиран от #17, #19

  • 14 Някой

    32 13 Отговор
    Ами точно така си е. Никой никога не е вярвал на България, никой никога няма да вярва и в бъдеще. С всяко действие се показва, че това е така.

    А Киро и Кокорчо са за съд за държавна измяна. Има решение на Българския парламент, че няма да доставяме оръжие на Украйна. Хубаво, ошо - такова е решението. Обаче, нашите мекеренца решават, че трябва да вземат властта изцяло в тяхни ръци да правят, каквото им нареди Държавния департамент на САЩ (все пка са им работодатели).
    Сега, когато това цъфна, е ред на прокуратурата (Какскет, за теб говоря) да се заемат и да окошарят чуждите агенти. Може и по-сериозно наказание за предателство към държавата.
  • 15 Всеки път

    30 3 Отговор

    До коментар #6 от "Българин":

    Тези ,явно за това бяха инсталирани,да свършат няколко задачи,без да им пука от законите и от това,кое е правилно и кое не е правилно.Защо иначе,щом всички,абсолютно всички знаехме,че Кирил Петков е излъгал за гражданството си, а Асен Василев е измамил съдружника си,ще им се дадат два от най-важните поста в държавата.Просто,пак станахме пример за как НЕ трябва да се вършат нещата.27 страни открито заявяват позиция,а ние "шушу-мушу по ъглите"Егати и държавата,егати и управляващите.
  • 16 Някой

    27 7 Отговор

    До коментар #7 от "Българка":

    Ви бяхте ли против убисйтвата и терора налаган от САЩ и пуделите им в Югославия, Афганистан, Сирия, Либия?
    А?
    А???

    Коментиран от #31, #39

  • 17 Някой

    26 6 Отговор

    До коментар #13 от "Васил":

    Споко, това което правят изброените от теб не е проява на безстрашие, а на откровена глупост.
    Русия винаги въздава възмездие. Може и да мийе малко време, но поляците и пинчерите от Прибалтика ще бъдат жестоко наказани.
    Не ми се искаше и България да е в този списък, но пък поне ще знаем защо си патим.
  • 18 Урюрвкос

    15 2 Отговор
    ама той Кулеба го каза--цитирам дословно---със дипломатически капани, тънки уловки и хитрини
  • 19 Лошото

    27 4 Отговор

    До коментар #13 от "Васил":

    Лошото в случая,че всичко се прави" през главата" на институциите.Още по-лошо е,че може и да не ти се вярва,но може и ТОЧНО нас да решат ,да ни дадат като пример за назидание.Защо трябва да се бутаме(напълно излишно) между шамарите.Ти да си усетил нещо,от засиления оборот на оръжейната промишленост?! И друго--ако твоят син е на фронта,или подлежи на мобилизация,каква ли "песен ще пееш",защото как да вярвам,че тези наши управляващи,в един слънчев ден,няма да ДОГОВОРЯТ ТАЙНО да подпомогнат Украйна и с жива сила.

    Коментиран от #29

  • 20 Жоро

    9 14 Отговор
    Къв е тоя продажник отдне никнат тия руски фашисти аман от прасета!
  • 21 резервист

    24 6 Отговор
    Просто Киро се опита да заобиколи конституцията и като не успя си послужи с измама. Уж харвардски възпитаник, пък хлъзгав като намазан турски пехливанин. Понеже ни смята за прости, не смята за нужно нито да обяснява нито да убеждава. Просто Киро просто заобикаля правилата и народа си. А му възлагах такива надежди!
  • 22 Хъхъ

    6 14 Отговор
    Комунистите и фашагите пак се активираха да дестабилизират държавата, целта е ясна дестабилизация и кремълско влияние !
  • 23 Реалиста

    17 5 Отговор
    Това са двамата мръсници които предадаха България.За тях живота на българите не струва нищо.Дмърт на мръсниците.
  • 24 ИНЖ

    4 15 Отговор
    Целта на Кремъл е да създава разделения в обществото НИ! Ако сме дори средно интелигентни - няма да го допуснем! Оръжейният бизнес дава заплати на хиляди семейства.
  • 25 Казуар

    8 7 Отговор
    Преди години Петко Симеонов беше разобличен като доносник на ДС. След това се сниши, а напоследък започна да се обажда и да ходи по студиата.
  • 26 123

    20 1 Отговор
    България хитро и заобиколно е ограбвана
  • 27 Очевидец

    21 4 Отговор
    Българи,ако не прогледате до следващите избори, не очаквайте нищо добро!След Украйна идва нашия ред,но нас няма кой да ни защити,няма кой да ни помогне,въпреки че сме член на ЕС!След управлението на тия продажници,нищо добро не ни очаква!
  • 28 Войната

    4 13 Отговор
    Наистина ли и ти си прокремълски пропагандатор, нали беше демократ? Всички си свалят маските някога. Като говориш глупости кажи коя държава,която помага на Украйна е във война с Русия и защо пригласяш на мафията? Когато България трябваше да покаже съпричастност и да помогне благотворително на жертвата на Путин Украйна, както направиха всички членки на НАТО, дори и Македония и Албания, само проядената от такива комунисти като теб България безсрамно каза не и се показа пред света какво путинско гнездо е. Добре,че бизнесът си е свършил работата и сега измива лицето на държавата.Както прогнозираха експерти да се очакват руски саботажи съвместно с агентите тук във военните заводи. Случаят Гебрев беше скрит от ленинския каскет.
  • 29 Брей

    2 10 Отговор

    До коментар #19 от "Лошото":

    Ако Путин нареди ще се бия срещу България беше казал един патриот като теб.Докато има такива трудно България ще стане нормална държава.Защо не отидете в Кремъл, Путин ще ви награди,ако отидете в Украйна.

    Коментиран от #42

  • 30 Сега е ясно за всички

    10 3 Отговор
    какви bloкуци са тия двамцата.
    Големите приказки за промяна и какво ли не а през това време тайничко продават оръжие и боеприпаси на Украйна.
    И обарват мустакатата по четирите букви.
  • 31 Тя тогава хранеше прасето

    8 2 Отговор

    До коментар #16 от "Някой":

    и фърляше на кокошките и не е разбрала.
    Иначе щеше да протестира, каквато си е човеколюбива.
  • 32 БгТопИдиот

    8 3 Отговор
    Гласувайте пак за майцепродавците.
  • 33 Матей преображенски

    11 2 Отговор
    Да ,киро,корнела и някои други висши длъжностни лица са замесени в това мега-предателство,по медиите даже бяха индиректно героизирани,били спасили Европа от руската напаст.После ще стане явно какво са направили,сега може да се приказва всичко,но пилците се броят на есен,а войните е оценяват след подписване на мирни договори.Тя акулата броди из морето,а те слагат тигана,но тия са толкова зависими,толкова им хлопат дъските,че не се усещат как американците ги изтикват на авансцената,а накрая на представлението вместо с цветя и овации,публиката ще ги замеря с кундури.
  • 34 ССС

    5 10 Отговор
    Вие, българите с руско самосъзнание, кога ще ни освободите от присъствието си.

    Вие сте българи по етнос, българи сте по гражданство, но дълбоко в себе си всъщност сте руснаци, искате Русия, обичате Русия, искате тук да е Русия или айде най-много да се казва България, но да се управлява от Русия.

    Вие българите с руско самосъзнание сте създадени с цел, промивали са ви мозъците десетилетия наред, създава ли са ви комплекс от Русия десетилетия неред, тъпкали са ви с истини, полуистини и лъжи десетилетия наред, за да бъдете същества, които правят всичко за Русия, а не за България.

    Коментиран от #46

  • 35 Краси Марков

    1 4 Отговор
    100% съгласен с написаното от автора!!!
  • 36 дядото

    5 2 Отговор
    българия винаги е била подмятана от интересите на големите хулигани.това което се случва в последните години обаче не е било. а от насадените от запада управляващи и политици,нито един не е предал интересите на поставилия го господар.само от интереса на народ и държава не се интересуват;та и тези двамата са от тях.
  • 37 Апостол Апостолов

    5 4 Отговор
    ОТ КЪДЕ ИЗНИКНА ТОЗИ ЧЕРВЕН ПРЕДАТЕЛ,МАЗЕН И ПРОДАЖЕН РУСОФИЛ?

    Коментиран от #43

  • 38 БгТопИдиот

    5 1 Отговор
    Гняско и Очко дека ще се крият?

    После ,а??
  • 39 ССС

    0 4 Отговор

    До коментар #16 от "Някой":

    Я питай албанците, дали са против войната на НАТО срещу Сърбия? Питай жените в Афганистан, дали искат САЩ да са там или ги кефи повече при талибаните? Питай всички иракчани, жертви на Садам, дали са доволни, че Садам и режима му ги няма.

    Я сега да кажеш, а ти против ли си Руско-Турската война и всички убийства на турци извършени от руси по време на тази война?
  • 40 байгън

    2 2 Отговор
    Дърт май----к като подарихте танковете на македонците сега сме във вражда бо---к
  • 41 накратко

    7 2 Отговор
    Продали са честта на България с цел реализиране на лична облага.
  • 42 Брей

    3 0 Отговор

    До коментар #29 от "Брей":

    Броя несъгласни с истината е тревожен .Следователно съм прав,че България няма нужда от предатели,а от истински честни българи,за да се оправи.
  • 43 ганев

    3 2 Отговор

    До коментар #37 от "Апостол Апостолов":

    КАК БЕ ТОЗ Е ОТ СДС И ПП ЕВРОАТЛАНТИЦИ СА ТОЕСТ БЪЛГАРСКИ ПРЕДАТЕЛИ СЪД И ЗАТВОР
  • 44 ганев

    6 1 Отговор
    ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИНИЩО ДОБРО НО ХОРАТА ПОЛЕКА ЛЕКА РАЗБРАХА ЕДНО НЕ НИ ТРЯБВАТ НИ ПАРЛАМЕНТ НИТО ПОЛИТИЧЕСКИ ПРАВИТЕЛСТВА ЦЕЛИ 2 ГОДИНИ НЯМА ПАРЛАМЕНТ НЯМА ПРАВИТЕЛСТО Е ИИИИИИ БЪЛГАРИЯ СИ КАРА И БЕЗ ТЯХ АКО ГИ НЯМА БЪЛГАРИЯ ЩЕ СПЕСТИ ОКОЛО 7 МИЛИАРДА НА ГОДИНА ЩЕ ИМА ЗА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ ЗА МАЛКОТО ОСТАНАЛИ ЖИВИ ПЕНСИОНЕРИ ЩЕ ИМА И ЗА НАИ ВАЖНОТО О Б Р А З О В Н И Е ЗА ДА НЕ НИ ЛЪЖАТ ПОВЕЧЕ А СЕГА ФАКТИ 1 ПОЛИТИЦИТЕ ПОДАРИХА ОРЪЖИЕ ТАНКОВЕ ХЕЛИКОПТЕРИ ИДР ПРЕДИ 20 Г НА МАКЕДОНИЯ ПЪРВИ Я ПРИЗНАХМЕ А ТЕ ВЕЧЕ НИ ИЗБИВАТ МОШЕНИЦИ ПОДАРИХА НА УКРАИНА МНОГО ОРЪЖИЕ ТАНКОВЕ САМОЛЕТИ ТЕ СЕ НАПЛЮСКАХА С КИНТИ СЕГА ЧАКАИТЕ БЛАГОДАРНОСТ И ОТ УКРАИНА
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Албенка

    2 0 Отговор
    Тежко е положението. Колкото този, който е писал това в Германия, и то чак сега, смята че на чужда земя ще промени нещо, толкова сигурно си мисли, че Петков тракиеца ще го направят в Шопска България траен президент по този начин.
  • 48 Албенка

    3 1 Отговор
    Не критикувам Кирил Петков, но като икономист без Харвард, мога да кажа, че по-добър политик в България от Борисов няма да има. Разви икономиката с малки данъци и хората имаха работа. Услугите и храната бяха евтини. На Киро още преди кризата му дадоха шанс, но беше много емоционален. В западните държави данъците са високи и само по големите имат шанс. Иди смятай колко данък ще платиш като стартираш, май същото като тези вече развили бизнес. Правят много и те за народа.
  • 49 Албенка

    2 0 Отговор
    В западните държави данъка се вдига според дохода. Умният западняк ще му в по-добре да не работи като пак толкова ще взима а другия ще бачка по 8 часа на ден и пак толкова данък ще плаща.
  • 50 кочо

    0 0 Отговор
    тия двамата кокорчо и киро лъжата и жултото еврейче хем са долни лъжци и си платиха тая новина за помоща им уж която са направили за да се раздуха предизборно точно сега и са отвратително тъпи в стремежа си да са във власта не си дават какви ги забъркват с русия на путин малко му трябва и ще ни одавят с една лъжица вода и без тези признания сме им в списъка на враговете тия келемета си играят с огъня и не знаят ,че който си играе с огъня се опикава алчноста за комисионни и власт им е безпределна задминаха всички боклуци герб ,бкп и дб
  • 51 браво бе

    0 0 Отговор
    тия двамката са за освидетълстване много са луди ще подпалят държавата ни за да са на власт жалки измикяри не си дават сметка ,че неофициално сме били република част от ссср много години а ушанките за много зли към такива предателства безплатен обяд няма всеки си плаща за гяволията някой ден