Отидете към основна версия

2 972 33

Стефан Гамизов: Първо по няколко милиарда в джоба. После милиарди за проруски олигарси

  • стефан гамизов-
  • милиарди-
  • руски олигарси

И казал бил Асен Василев, че колата им вървяла на криво, но към Европа. Да, така беше.  Натоварена с рушвети, накраденото от българите и руснаци в същата кола

Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Първо по няколко милиарда в джоба.
После милиарди за проруски олигарси, “нищо на мое име”, всичко в България “руZко”,
газопровод военно-престъпление (Турски Поток) плащащ за смъртта на стотици хиляди в Украйна, 3 милиона българи мъртви (неродени, избягали и просто убити от мизерия в безпътица), променен етнически състав на населението с драматично увеличаване на съотношението на руснаци, мюсюлмани припознаващи се за българи и ислямизирани роми за сметка на светските европейско ориентирани християни без значение от кой етнос са.
Крадене и корупция нечувани по света.
И след всички тези “постижения” искаш да се пенсионираш като президент (Борисов), а другата маскара да стане министър-председател (Пеевски).
Разбира се, Василев, либерал-русофила ще им е вечен везир на олигархичните кефове и пазител на вашите (техните всъщност) държавни пари.
Нямало възкръснала османска империя ли?
Нямало джихад в Европа ли?

Не е подложено християнското светско население на геноцид с мизерия през икономически възможности и потиснато право на себеизява?
Европа да дойде и да се учи, какво я чака, ако руснаците прегазят Украйна с помощта на комунистически Китай и ислямските фундаменталисти от Залива - смърт от крадене и корупция до пълно обезобразяване на всички достижения на демокрацията и човешките права!
А тези, които искаха и искат след тези избори бе избор да управляват с ГЕРБ и ДПС (за Асен Василев е ясно защо - Москва така е наредила), та тези акъл в главата останал ли им е или парите все пак са си пари и ще приемат само и само да са част от краденето и корупцията?
И казал бил Асен Василев, че колата им вървяла на криво, но към Европа.
Да, така беше.
Натоварена с рушвети, накраденото от българите и руснаци в същата кола.

Коментарът на автора е публикуван на страницата му във Фейсбук

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 57 гласа.

Свързани новини