Отидете към основна версия

2 938 25

Иво Инджев: Има такова недоразумение (ИТН) избра Рая, за да раздава порциите по учебника на Доган

  • итн-
  • доган

Слави се е учил на политика не от друг, а от Доган, информира от екрана на БТВ Рашидов. И в прав текст обяви ИТН за проект на Доган

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Слави Трифонов, който щеше да изчегъртва своя банкянски временен враг, днес го изчетка от прахта, натрупана върху него като залежала стока (някогашно първо качество) и заедно с него избра Рая (Назарян).

Има такова недоразумение ( ИТН). Очакваме да видим как ще отиграе и следващият договорен ход с (не)подкрепата на правителство на изчеткания.

Според ревнуващия Рашидов, това ще стане по следния начин: на шоумена ще бъде връчен третия мандат за управление. Очаквал такъв ход, защото Слави се е учил на политика не от друг, а от Доган, информира от екрана на БТВ Рашидов. И в прав текст обяви ИТН за проект на Доган.

Не се и съмнявам(е), че авторитарният нов политик, когото съм виждал многократно как командори раята в студията, е подкрепил Рая от желание да си запази възможността да раздава порциите по учебника на Доган.

Това е случаят, когато ревността и завистта могат да окажат услуга на обществото. Защото досега мнозина казваха същото, но друго си е до го рече толкова приближен някога и толкова отритнат и обиден днес фактор, дългогодишно лице на модела “Борисов”, употребяван за фасада и на възможно най-високо ниво на председателското място в Народното събрание.

От тази позиция ревнивецът предрече на Рая Назарян, че ще бъде смляна от машината на политиката, в която влезнала заради кариера (за разлика от него, разбира се, нали!). Друго нещо си е да имаш личен опит…

И т.н.

Продължаваме назад.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 55 гласа.

Свързани новини