21 Юни, 2024 16:00 2 937 25

Иво Инджев: Има такова недоразумение (ИТН) избра Рая, за да раздава порциите по учебника на Доган

  • итн-
  • доган

Слави се е учил на политика не от друг, а от Доган, информира от екрана на БТВ Рашидов. И в прав текст обяви ИТН за проект на Доган

Иво Инджев: Има такова недоразумение (ИТН) избра Рая, за да раздава порциите по учебника на Доган - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Слави Трифонов, който щеше да изчегъртва своя банкянски временен враг, днес го изчетка от прахта, натрупана върху него като залежала стока (някогашно първо качество) и заедно с него избра Рая (Назарян).

Има такова недоразумение ( ИТН). Очакваме да видим как ще отиграе и следващият договорен ход с (не)подкрепата на правителство на изчеткания.

Според ревнуващия Рашидов, това ще стане по следния начин: на шоумена ще бъде връчен третия мандат за управление. Очаквал такъв ход, защото Слави се е учил на политика не от друг, а от Доган, информира от екрана на БТВ Рашидов. И в прав текст обяви ИТН за проект на Доган.

Не се и съмнявам(е), че авторитарният нов политик, когото съм виждал многократно как командори раята в студията, е подкрепил Рая от желание да си запази възможността да раздава порциите по учебника на Доган.

Това е случаят, когато ревността и завистта могат да окажат услуга на обществото. Защото досега мнозина казваха същото, но друго си е до го рече толкова приближен някога и толкова отритнат и обиден днес фактор, дългогодишно лице на модела “Борисов”, употребяван за фасада и на възможно най-високо ниво на председателското място в Народното събрание.

От тази позиция ревнивецът предрече на Рая Назарян, че ще бъде смляна от машината на политиката, в която влезнала заради кариера (за разлика от него, разбира се, нали!). Друго нещо си е да имаш личен опит…

И т.н.

Продължаваме назад.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 55 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 да де

    36 7 Отговор
    Номера с третия мандат може да се случи само, ако и чорапа е в заверата за да го даде не на някой друг, а на дългия.

    Коментиран от #8, #13

  • 3 Последния Софиянец

    18 10 Отговор
    В 17 30 часа ще чистим Паметника костница в Лозенец.Събрали сме 400 лв за водоноска понеже еничарите глобиха Фантастико което досега ни даваше вода.Който е свободен да дойде.
  • 4 ГърнеСпасовски

    20 20 Отговор
    ПивоМинджев - "журналист" - няма такъв оксиморон....
  • 5 мани беги

    29 6 Отговор
    славунякът е главен ибрикчия на помияра крадец помак доган

    Коментиран от #11

  • 6 ивайло, ивайло

    20 17 Отговор
    Аде освести се и мисли, макар усещам, че ти е трудно - Асен Василев излезе от трибуната да прави намеци за нова коалиция. Разчита на късата памет, на твоята също! Същите ИТН подкрепиха и Росен Желязков, но не бяха в коалиция с ГЕРБ и ДПС - ППДБ беше в коалиция с Борисов и Пеевски. Ицака пи мазно турско кафе в скута на Пеевски! ИТН израснаха, а ППДБ все повече се маргинализира. Та кво викаш, Ивайло?!?
  • 7 Тимев

    29 3 Отговор
    Рая е проста и послушна, затова я избраха
  • 8 Незнаещ

    7 2 Отговор

    До коментар #2 от "да де":

    А мислиш ли, че не е....
  • 9 Доцент

    26 4 Отговор
    Назарян бе елементарна студентка. Простовата, но хитра и напориста. В бг обществото такива пробиват

    Коментиран от #14

  • 10 И какви порции раздава

    6 5 Отговор
    Председателят на Парламента - шорошчето не е в час с политическата ни система, а само заработва центи
  • 11 ППДБ

    9 7 Отговор

    До коментар #5 от "мани беги":

    са главен ибрикчия на помияра крадец помак доган - 10 месеца му пиха мазно турско кафе в скута и управляваха заедно
  • 12 Неда

    10 12 Отговор
    Трудно може да се намери по-голямо недоразумение от иво инджев. Разбира се кокоро, киртака, бойкикев, гнома и глутницата крадливи некадърници, лъжци и контрабандисти около тях са извън класацията. Всички в един глас, начело с вдигнатия юмрук, се надпреварват по-бързо да унищожат България. За целта юмрука непрекъснато прави партийки, започна с ИТН, после ПП, сега с величавите... Горко на България.
  • 13 Адолф

    3 5 Отговор

    До коментар #2 от "да де":

    А да го видим сега как ще процедира фуражката, защото третия мандат по презумция се дава или на третата по сила партия или на най-малката.ИТН нито е трета по сила, нито най-малка.

    Коментиран от #21

  • 14 катран

    5 5 Отговор

    До коментар #9 от "Доцент":

    Предишния шеф на парламента..от ППДБ...сигурно е бил гениален..завършил харвард...Не сте добре..Кого искате да сложите на това място..Денков?
  • 15 Хъшове

    4 5 Отговор
    Боклук. ИТН ще ти затвори устата твърдо. И няма да стане поради недоразумение...
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 ЗлодимирВеленски

    5 2 Отговор
    Това да вярваш на думите на дегенерата агент Ивайло,автоматично се намалява iq-то с двадесет единици... По-зле е дори от това да вярваш на Бойко и Пеевски...
  • 18 АБЕ ИНДЖЕВ

    2 2 Отговор
    МАНИ ИТН
    Я КАЖИ СЕГА ЗАЩО ГУГЛЕНА СЕ Е НАКЛАЛА КАТО СВ......НЯ МАЙКА
    СКОРО НА ЗА.....НИК ЩЕ СТИГНЕ ДОНЧЕВА
  • 19 Точен

    5 1 Отговор
    Кажи му Иво Инджев и повече не го обиждай.
  • 20 Няма Такова Недоразумение

    2 2 Отговор
    Ние сме прелюдие на радеф ,няма такава мафия
  • 21 коректор

    5 1 Отговор

    До коментар #13 от "Адолф":

    Пълни глупости, третия мандат са дава по усмотрение на Президента!
  • 22 БГ-Глупак

    4 0 Отговор
    На снимката: Две голи, полупълни чутури,които мислят като една.ИТН,замириса жестоко на грънясала лой,миризма,която идва откъм "Росенец".Един арменски зад.ик,превърна мижавата партийка в една предателска групичка,за която място в 51-вия парламент няма да има.
  • 23 неутрален

    0 0 Отговор
    Етносите са болшинство, в Бг и по света. Да излезе госпидин Доган и на висок глас докаже, че е бил прав. Не кой да е, а той раздава поржиите. Българина умре. Давайте властта на тях и да се свърши всичко, а не разни платени тролове от ляво дясно да ви лъжат 35 години. Сега старчета разни и с болни две деца по над 50 г децата им, чакат спасителя Радев, наивници, то българите се изнесоха в големите градове и на запад. Мразеха отвън българи, псуваха обиждаха, грабеха, тровеха и резултата, днес е очаваден. А др до него, у наше село е нямало турчин и днес не си продават къщи на село, защо ли, чакат радев путина да ги освободи от турско хохо, а навън е друго ахаха, айде родопите чакат спасителя радко да ги спаси от изпадане. Явно сме луди, че разсъжденията ни са налудничави. Който избяга от Бг се освободи от робството на българските горе ддепутати, тях не ги мислете, идват децата им в НС, калинки малинки, след тях внуците иванчо и аметчо. Спокойно. Заминавайки напускайки Бг ви отстъпихме коридора, без образование и с купени диоломи сте навсякъде, кой кмет, кой на баджанака зет, градил Илия килия лилия, кой е двуличник, мошеник пак ще го бъде. Късметлии избягалите, щяха на простоватия да цепят дърва, да доят кравите, да срижат овцете. Дпс е трудолюбив, а земята е изкупена от мюсюлмани, а те са на бб хората, зад радев са старчета от бкп номенклатурата. Кво делите, а не дадете властта на Дпс. Те са строители, а не чиновници. Не думи а дела. Средно образование за 35
  • 24 Анонимен

    0 2 Отговор
    Днес, е Черешова задушница или Спасова. Почивайте в Мир, Белене, николапетковисти и сие реститутки. Бог да ви прости. Съболезнования искрени.
  • 25 факти и само истински

    0 1 Отговор
    сега пък рая назарян вече не знаете с какво да си чешате езиците във факти