Отидете към основна версия

5 448 101

Извинявам се, че… станах кмет

  • васил-
  • терзиев-
  • кмет-
  • софия-
  • извинявам се-
  • училище-
  • заповед

Извинявам се и за всички други проблеми от Освобождението досега

Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Извинявам се… Като че ли това става нов начин на управление. Правиш нещо недомислено, причиняваш „страдание“ на софиянци, мислиш си, че така трябва, а после – след като разбереш, че си сбъркал, казваш извинявам се. Просто е. Но… Веднъж се извиняваш, втори път се извиняваш, трети път се извиняваш… Че то става навик май, или става начин на управление.

17 септември 2024 година – присъствен, но неучебен ден
Това става със заповед на кмета Васил Терзиев, която е получена в училищата в 16 часа на 16 септември! (б.р.- В 16.00 часа на 16.09. получих заповед от Кмета на град София за обявяване на 17.09. като НЕУЧЕБЕН ден, но присъствен! От фейсбук страницата на Диян Стаматов, директор на 119-то училище в столицата)

„София е град с много възможности, който трябва да го обичаме и развиваме. Целта беше децата да могат да се разходят из София. Заради недобра координация заповедта излезе в последния момент. Идеята е добра, но го съобщихме късно. Извинявам се, че направихме деня на учителите и родителите по-труден. Искаме да го направим като традиция“, каза той по повод заповедта.
Масово училищата взеха решение за занимания от 9 до 12 ч. Това предизвика хаос в тях и накара родителите да попитат кой ще им гледа децата.

4 юни 2024 година
Терзиев за промените на „Патриарха“: „Извинявам се! Не съм доволен от реорганизацията на „Витоша“ и „Патриарха“. Направихме го много бързо, без обсъждане, стъпихме на информация на стари дискусии, без да има пореден рунд дискусии. Научен съм да ползвам думата „извинявай“ и се извинявам.“
Терзиев също така каза, че съжалява, че е направил промените на „Витоша“ преди изборите.

23 юли 2023 година
Кандидатът за кмет на София, издигнат от Спаси София, ПП и ДБ - Васил Терзиев, написа следното на профила си във Фейсбук: "Последните дни чух какви ли не художествени измислици по мой адрес - истини примесени с много полуистини, пълни лъжи и много креативно навързани манипулации. На повечето нелепици не смятах да отговарям и да слизам на нивото на пишещите, включително на политически лидери, от които бих очаквал повече класа. Явно съм ги надценил. Извинявам се. Извинявам се и за всички други проблеми от Освобождението досега. И тези, които тепърва предстоят. Разбрах, че съм виновен за всичко, може би не само в тази галактика."


Остава някой, някъде, някога в галактиката да чуе и „… извинявам се, че станах кмет“.

Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 41 гласа.

Свързани новини