Отидете към основна версия

1 882 13

Стойчо Младенов: Ще подкрепям Ливърпул срещу Лудогорец

  • стойчо младенов-
  • цска-
  • лудогорец

Той все пак поздрави тима от Разград за влизането му в Шампионската лига

Снимка: БТА

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви, че ще подкрепя Ливърпул в мачовете на отбора срещу Лудогорец в груповата фаза на Шампионската лига.

Младенов прояви съпричастност към феновете на „армейците“, които през последните дни отнесоха сериозни критики, за това че подкрепяха румънския Стяуа в мачовете му срещу тима от Разград за влизане в групите на най-елитната клубна надпревара. Наставникът на „армейците“ говори след победата на неговия отбор над Локомотив Пловдив с 0:3 и все пак изрази възхищението си от финансовата стабилност в тима от Разград.

„Разбира се, че ще застана на страната на нашите фенове. Живеем в демократична държава. И аз ще подкрепям Ливърпул, когато дойде да играе срещу Лудогорец. Никой не може да ме задължи да подкрепям Лудогорец, Хасково или Марек.

Тук е моментът да поздравя Лудогорец за влизането им в групите на Шампионската лига. Отново доказаха, че всичко става не с пари, а с много пари. Те имат над 30 много класни футболисти и няма значение с кои от тях играят в шампионата. Това не им оказва влияние.

Сигурно и вие забелязвате тази тенденция с картоните. Ние владеем повече топката, а ни показаха пет картона. Така беше и срещу Хасково. Тогава ни вдигнаха два жълти картона за нищо. В един момент тези неща ще натежат. Все пак не съм наясно с родната футболна джунгла. Когато ни назначат съдия, вече знам кой го праща и как ще свири.“

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини