Отидете към основна версия

9 948 8

16-годишен футболист преби съдия по време на мач

  • футболист-
  • съдия-
  • мач

Инцидентът причинил прекратяването на мач между юноши младша възраст

Снимка: БТА

Двубоят между юношите младша възраст на Калиакра и Черно море от регионалното първенство на зона "Варна" бе прекратен заради пребит съдия, съобщи varnautre.bg

В главно действащо лице в мача се превръща 16-годишният футболист на Каварна Кристиан Евгениев.  Играчът подивял, след като съдията Николай Върбанов отсъдил дузпа за гостите в 28-та минута при резултат от 1:1. Реферът показа и червен картон, тъй като повален е футболист, останал сам срещу вратаря. В този момент Евгениев подивял и забил зверско кроше в лицето на рефера. След удара Върбанов бил неадекватен и със счупен зъб.

Гневът на футболиста бил провокиран, въпреки че само няколко минути преди това реферът отсъдил дузпа с червен картон и срещу Черно море.

Днес или най-късно утре се очаква Дисциплинарната комисия на ЗС на БФС Варна да накаже за една или две години побойника. От ЗС на БФС - Варна са категорични, че подобно поведение е непростимо и ще бъде наказано. Реферът пък си е извадил медицинско и възнамерява да заведе съдебен иск срещу таланта.
 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини