Отидете към основна версия

3 340 7

Багата си купува ресторант в Ел Ей

  • багата-
  • лос анджелис-
  • ресторант-
  • мма-
  • кома

ММА боецът стартира бизнес и се мести с половинката си в Америка

Снимка: БТА/АП

Българският шампион по самбо Благой Иванов-Багата явно си търси ново поприще. Боецът е взел решение да купи ресторант в Лос Анджелис и да се премести да живее в американския таун.

Родният състезател стана собственик на марокански етноресторант, като е закупил заведението с около 200-те хиляди долара от последния си бой - с Александър Волков .

В бизнесът той ще си партнира с двама от щатските си мениджъри, които държат и контролния пакет. Ресторантът се казва "Маракеш" и се намира в богатия квартал "Дел Рей", където преобладава бяло население в пенсионна и предпенсионна възраст.

Красивата пловдивчанка и половинка на ММА машината - Любина била основна мотивация за него да се захване с новото си начинание.

Макар да е само на 28 години, боецът едва ли има твърде дълго бъдеще на ринга, след като недалеч  във времето бе в няколкодневна кома следствие от кръчмарско сбиване. Сега Благой трябва се задоволява с по един мач годишно, а приходите съвсем не са достатъчни, за да си осигури желания от него и половинката му стандарт на живот.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини