Отидете към основна версия

698 0

Ериксон: Милан и Интер могат да спрат Ювентус

  • ериксон-
  • милан-
  • ювентус-
  • интер-
  • скудето

Ибрахимович може да се върне при росонерите, смята шведът

Бившият селекционер на Англия и настоящ треньор на Гуанчжоу Фули Свен-Горан Ериксон заяви, че през този сезон Милан и Интер ще имат сили да спрат хегемонията на Ювентус. "Бианконерите" са неизменно шампион през последните четири години, докато миланските грандове се намираха в сериозна криза. Това лято обаче те инвестираха сериозни средства за нови играчи и вдигнаха класата си, докато Юве беше напуснат от Андреа Пирло, Артуро Видал и Карлос Тевес.
 
"Милан и Интер съкратиха изоставането си от Юве и тази кампания могат да се борят за Скудетото", каза шведът, който има опит в Серия "А", където е водил Рома, Фиорентина, Сампдория и Лацио.
 
"За съжаление не успях да се срещна със Синиша Михайлович, но видях Роберто Манчини и му казах, че трябва да се бори за победа. Отговори ми, че ще опита, особено ако бъдат купени играчите, които е набелязал", каза още Ериксон, след което коментира и възможността нападателят на ПСЖ Златан Ибрахимович да се върне в Милан.
 
"Мисля, че трансферът може да се осъществи. Това ще е хубав момент за него, както и за Милан", допълни 67-годишният специалист, който през 2000 година успя да изведе Лацио до титлата в Италия и с "орлите" спечели още Купата и Суперкупата на страната, Купата на УЕФА и Суперкупата на Европа.
 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини