Отидете към основна версия

2 151 0

Гарет Бейл: Чувствах се изоставен в Реал

  • гарет бейл-
  • изоставен-
  • реал мадрид-
  • рафаел бенитес

Уелсецът разочарова с представянето си през изминалия сезон, но началото на настоящата му кампания изглежда обещаващо

Снимка: БТА/АР

Гарет Бейл призна, че през изминалия сезон се е чувствал "изоставен" в Реал (Мадрид). Въпреки това, вторият най-скъп играч в историята на футбола смята, че в момента новият старши-треньор на "белия балет" Рафаел Бенитес го използва по-най-добрия начин.

"Имам чувството, че съм по-ценен през този сезон. През първата година си напомпан с адреналин от това, че си подписал - толкова си щастлив от този факт, че само това те кара да продължиш напред. През втората година, обаче, се почувствах изоставен. Тогава не играех често с топката, но сега се чувствам като важна част от играта и си мисля, че на терена си личи добре, че мога да асистирам и отбелязвам голове. " - разкри пред PA Sport уелсецът. 

"Работим усърдно, както на тренировка, така и на терена. Всичко ще си дойде на мястото. Просто искаме да вкарваме колкото се може повече голове. Уверени сме и изглеждаме силни. Най-важното нещо е да продължим да печелим. Следва голям мач между Барселона и Атлетико (Мадрид) тази седмица. Някой ще загуби точки и ние трябва да се възползваме максимално от това." - допълни Бейл.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини