Отидете към основна версия

1 143 1

Левски обърна слабак, Лудогорец прави реми

  • левски-
  • лудогорец-
  • подготовка

Отборите на Левски и Лудогорец продължават с контролите от подготовката си за новия сезон в родния шампионат.

"Сините" записаха втори пореден успех след като надвиха трудно - с 3:2, Дунав (Русе) в Правец.

Столичани почнаха зле и дори изоставаха с 0:1 до 73-ата минута на двубоя.

Божидар Краев (73), Георги Костадинов (75) и Адениджи (80) забиха попаденията за тима от Подуяне, докато за новаците в "А" група реализираха Будинов (35) и Димов от дузпа в 88-ата минута.

В 23-ата минута, при равенство 0:0, Венцислав Христов пък си позволи лукса да не вкара дузпа, след като Антонов парира умело неговия не много силен и точен изстрел.

Джереми Де Ноойре от своя страна бе изгонен в 69-ата минута за два жълти картона, но на негово място се появи друг играч.

В същото време и друг български отбор игра приятелска среща. Шампионът Лудогорец направи 1:1 с руския Динамо (Москва) на австрийска земя.

След поредица от 4 поредни победи, днес играчите на Георги Дерменджиев не успяха да надиграят играчите на Юри Калитвинцев. Първият гол в срещата падна в 28-ата минута, а негов автор бе Александър Зотов. В 41-ата минута българският национал Марселиньо донесе равенството след перфектно изпълнен пряк свободен удар.

Това бе и последната по-интересна ситуация в мача. До края и двата тима се пазеха и не допуснаха противника да стигне до сериозни опасности.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини