Отидете към основна версия

747 1

Куман бил перфектен за Арсенал

  • куман-
  • евертън-
  • венгер-
  • арсенал-
  • наследник

Част от ръководството на лондончани считат холандеца за идеален наследник на Венгер

Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Евертън Роналд Куман е считан за перфектния наследник на Арсен Венгер от шефовете на Арсенал, пише „Мирър“. Според изданието част от най-влиятелните ръководители на лондончани смятат, че холандецът е идеален вариант за нов наставник на отбора след изглеждащата все по-сигурна раздяла с французина.

Куман впечатлил първо с работата си в Саутхемптън, а сега и с това, което прави начело на Карамелите. От „Емиратс“ обаче ще трябва да реагират бързо, тъй като и Барса се оглежда за нов наставник заради предстоящото напускане на Луис Енрике.

Ключ за евентуалното привличане на 53-годишният специалист ще изиграе решението на Венгер относно бъдещето му. Той има предложение да остане за още две години, но предвид случващото се през кампанията едва ли ще го приеме. От Арсенал обаче искат да знаят максимално скоро решението му.

Като бивш играч на каталунците Куман със сигурност ще бъде изкушен да работи в бившия си отбор, но пък и възможността да опита да възроди Артилеристите също не е за пренебрегване.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини