Отидете към основна версия

7 049 10

Григор Димитров на среща с френска красавица

  • григор димитров-
  • ализе лим-
  • вечеря-
  • красавица-
  • никол шерцингер

Това се случва в разгара на слуховете за раздялата му с Никол Шерцингер

Снимки: Instagram и Twitter

Слуховете около раздялата на Григор Димитров и Никол Шерцингер са в разгара си. Медии ту ги събират ту ги разделят. Изглежда обаче, нито един от тях не обръща внимание на спекулациите или поне дава вид да е така. Последната снимка на българската тенис зведза потвърждава това.

Той бе сниман как вечеря с една от най-големите красавици в женския тур - Ализе Лим. Снимката се появи в социалната мрежа, след като случаен фен, който снимал любимия си тенисист, я публикува в мрежата.

Както е известно, в момента Григор е в легендарния град на любовта - Париж, където в неделя започва вторият за годината турнир от Големия шлем - "Ролан Гарос".

Григор и Лим вечеряха на открито и в непринудена обстановка, като си имаха и друга компания на масата. Това, че бяха седнали един от друг обаче, без съмнение ще породи слухове, , съобщават от Sportal.bg

Такива имаше за тях и преди година и половина непосредствено след раздялата на Григор с Мария Шарапова и преди да стане публично достояние връзката му с Никол. Тогава се говореше, че плейбоят Димитров и красивата френска тенисистка вероятно са започнали любовна афера.

И тогава всичко тръгна от туитър профил, но не на френски, а на бразилски фенове. Те публикуваха снимка от тв екрана, на която се вижда как зеленооката хубавица седи в ложата на Григор по време на два негови мача на "Мастърс" в Париж. Ализе бе заела място зад тогавашния треньор на Гришо - Йохан Йортегрен.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини