Отидете към основна версия

3 158 5

Погба скочи на Специалния (ВИДЕО)

  • пол погба-
  • жозе моуриньо-
  • манчестър юнайтед-
  • специалния

Халфът не е доволен от статута си на резерва в Манчестър Юнайтед

Снимки: БТА/АР

Полузащитникът Пол Погба няма как да бъде доволен от мястото си в Манчестър Юнайтед, след като има трудности с попадането в стартовите 11, заяви селекционерът на Франция Дидие Дешан.

25-годишният Погба, който се подготвя с националния отбор на Франция за контролите с Колумбия в петък и с домакина на Световното първенство Русия другия понеделник, не е в плановете на Жозе Моуриньо за категоричен титуляр и това влияе на формата му.

Той не е започвал в последните три мача, като пропусна срещата с Ливърпул заради контузия. При поражението с 1:2 от Севиля в Шампионската лига влезе като смяна и остана не използвана резерва при победата над Брайтън в турнира за купата на страната.

Попитан дали и как ще се опита да възстанови увереността на Погба по време на лагера с петлите, Дешан заяви: Това не се отнася само за Пол. Това се случва, когато даден играч е в специфична ситуация в клуба си. Сега може би е Пол, може да има и други в друг момент в такова състояние. Но аз ще направя така, както реагирам обикновено- ще говоря с тях, защото нямам цялата информация.

Талантът влезе в професионалния футбол именно като играч на Юнайтед, след което напусна. През 2016-а година Червените дяволи платиха 89 милиона евро, за да си го върнат от Ювентус.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини