Last news in Fakti

20 Март, 2018 17:33 3 156 5

Погба скочи на Специалния (ВИДЕО)

  • пол погба-
  • жозе моуриньо-
  • манчестър юнайтед-
  • специалния

Халфът не е доволен от статута си на резерва в Манчестър Юнайтед

Погба скочи на Специалния (ВИДЕО) - 1
Снимки: БТА/АР

Полузащитникът Пол Погба няма как да бъде доволен от мястото си в Манчестър Юнайтед, след като има трудности с попадането в стартовите 11, заяви селекционерът на Франция Дидие Дешан.

25-годишният Погба, който се подготвя с националния отбор на Франция за контролите с Колумбия в петък и с домакина на Световното първенство Русия другия понеделник, не е в плановете на Жозе Моуриньо за категоричен титуляр и това влияе на формата му.

Той не е започвал в последните три мача, като пропусна срещата с Ливърпул заради контузия. При поражението с 1:2 от Севиля в Шампионската лига влезе като смяна и остана не използвана резерва при победата над Брайтън в турнира за купата на страната.

Попитан дали и как ще се опита да възстанови увереността на Погба по време на лагера с петлите, Дешан заяви: Това не се отнася само за Пол. Това се случва, когато даден играч е в специфична ситуация в клуба си. Сега може би е Пол, може да има и други в друг момент в такова състояние. Но аз ще направя така, както реагирам обикновено- ще говоря с тях, защото нямам цялата информация.

Талантът влезе в професионалния футбол именно като играч на Юнайтед, след което напусна. През 2016-а година Червените дяволи платиха 89 милиона евро, за да си го върнат от Ювентус.

Погба скочи на Специалния (ВИДЕО)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 соросоидни кърлежи

    13 3 Отговор
    дайте му един банан и работа ще тръгне..и греена ракия.
  • 2 гощо

    6 2 Отговор
    Специалният май нещо не е специален напоследък?!?!? От голям колос като М.Юнайтед да го превърнеш в средняшки отбор........
  • 3 Тати Урко

    4 1 Отговор
    Маймуньок
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 топка

    0 0 Отговор
    От специален стана оправен.