Отидете към основна версия

2 778 4

Венци Стефанов: Няма кой да спре Лудогорец

  • стефанов-
  • лудогорец-
  • славия-
  • средства-
  • пари-
  • юноши

"За толкова пари, колкото имаме - толкова", заяви босът на Славия

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов сподели своите очаквания за сблъсъка с Лудогорец. Разградчани гостуват на "белите" между двата плейофа за влизане в групите на Лига Европа с грузинския Торпедо Кутаиси. В четвъртък те победиха в Тбилиси с 1:0.

"Мач с мач не си прилича. Никой не трябва да разчита и да лежим на това ухо, че те имат двубои за влизане в групите на Лига Европа. Дано съдията Георги Димитров да свири коректно", сподели Стефанов пред "Тема спорт".

За негативната серия срещу шампиона в София босът на белите заяви: "Не бива да се заблуждаваме. Лудогорец е най-силния отбор в България в момента. А и в последните години. Ако имаме възможност да даваме такива пари като тях, може би ще бъдем по-добри. Но ние се опитваме да се борим с наши юноши. За толкова пари - толкова. Дано да имаме и късмет", добави членът на Изпълкома на БФС.

За това чакат ли се нови трансфери в Славия - входящи и изходящи, той заяви: "Чакаме Димитър Рангелов да си оправи нещата в Турция. Ще вземем нови играчи". В понеделник белите очакват отговор от чуждестранен централен защитник, който има български паспорт. Засега от "Овча купел" не разкриват повече подробности.

През седмицата въпросният футболист е бил в София и е говорил за личните си условия, като е поискал няколко дни за размисъл.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини