Отидете към основна версия

23 Септември, 2019 17:18, обновена 23 Септември, 2019 17:18 6 845 21

Сестрата на загиналия боксьор с тежки обвинения: Треньорът разбра и избяга!

  • бокс-
  • боксьор-
  • борис станчев-
  • шкодра

Задълбочава се скандалът около смъртта на Борис Станчев

Българският боксьор, загинал на ринга в Шкодра (Албания), е Борис Станчев, а не Исус Величков, както първоначално беше обявено от Българския професионален боксов съюз. Това потвърждава и сестрата на спортиста в своя публикация в социалната мрежа Facebook. Ани Станчева направи ужасни разкрития и отправи тежки обвинения към треньора на брат си.

Тя също e учудена как на Борис Станчев му е било позволено да се качи на ринга с подменена самоличност? Сестрата на загиналия твърди, че треньорът на брат ѝ е напуснал "ш***ната продажна Албания", щом разбрал, че той е починал.

Както вече стана ясно, Станчев е излязъл на ринга със самоличността на Величков, като за момента не е ясна причината за подмяната. Боксьорът е участвал в мач в категория "перо" срещу местния представител Ардит Муря, като в четвъртия рунд е припаднал. На помощ веднага са се притекли от медицинския екип, успели са да го върнат в съзнание и да го транспортират в близката болница.

"Възползват се от това, че сме роми! И мислят, че не си знаем правата, но много сгрешиха. Аз и моето семейство ще получим справедливост за отнетия живот на моя брат!", пише в мъката си сестрата на починалия спортист.

Следващото видео е от злощастния боксов мач. На него е изрязан моментът, в който Станчев се просва на ринга. За последно преди трагедията се вижда как родният боксьор се олюлява, губейки баланс. Сестра му твърди, че дори след падането му на земята противникът му го е засипвал с удари, което също може да е причина кадрите да са изрязани. Очаква се Българският професионален боксов съюз да даде повече подробности около смъртта на Борис.

Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 9 гласа.

Свързани новини