23 Септември, 2019 12:22 3 924 5

Починалият български боксьор не е Исус Величков!?

  • боксьор-
  • исус величков-
  • борис станчов-
  • бокс

Разследване на Sportal.bg сочи, че загиналият на ринга в Шкодра наш спортист е друг - Борис Станчeв

Починалият български боксьор не е Исус Величков!? - 1

Фаталният инцидент на боксовия ринг в Шкодра, при който почина български състезател се оказа неизяснен. Първоначално от Българския професионален боксов съюз съобщиха, че починалият боксьор е Исус Величков. Разследване на Sportal.bg обаче показа, че това не е така, а загиналият е друг състезател - Борис Станчeв.

Станчов е излязъл на ринга със самоличността на Величков, все още не е ясно защо. Боксьорът е участвал в мач в категория "перо" срещу местния представител Ардит Муря. Припаднал е в четвъртия рунд.

На помощ веднага са се притекли от медицинския екип, успели са да го върнат в съзнание и да го транспортират в близката болница. Там обаче лекарите са загубили битката за живота му.

"Сега прочетох информацията по медиите, очакваме потвърждение от Албания. По-късно днес имаме заседание на Управителния съвет, след което ще излезем с официално съобщение", заяви пред bTV Венцислав Николов, който е член на УС на Българския професионален боксов съюз.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Orthodox

    12 3 Отговор
    Леле, такива грешки могат да докарат до инфаркт близките на "загиналия", без да има за какво, и само дано не е ставал някакъв сакатлък с някого от тях. Обратно, близките на другия боксьор, които в началото са си казали: "Добре, че не е нашето момче!", после ще реват от мъка. Как се извъртат понякога нещата в живота... :-(
  • 2 Анонимен

    14 1 Отговор
    Какви са тия грешки, бе? Как може такова нещо? Направо очаквам довечера да напишат, че и Юлиан Вучкив е жив!!!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Анонимен

    1 1 Отговор
    *Вучков
  • 5 коко

    11 3 Отговор
    Исус отново възкръсна.