Last news in Fakti

23 Септември, 2019 14:43 3 730 7

Заблуда в боксовия съюз - починалият ни боксьор ползвал чужди документи

  • бокс-
  • боксьор-
  • исус величков-
  • борис станчев

Борис Александров Станчев е ползвал чужди документи за получаването на професионален лиценз, с които с чужда самоличност е пътувал в чужбина и участвал нееднократно в спортни събития

Заблуда в боксовия съюз - починалият ни боксьор ползвал чужди документи - 1

От Българския професионален боксов съюз излязоха със становище по темата около починалия български боксьор на ринга в Шкодра, Албания. Както вече стана ясно, първоначално беше съобщено, че загиналият е Исус Величков, а малко по-късно излезе информация, че не е той, а Борис Станчев.

Ето и писмото на БПБС:

Във връзка с трагичния инцидент и последвалата смърт на български боксьор на професионално боксово събитие в Шкодра, Албания, на 21 Септември 2019г., Български Професионален Боксов Съюз още веднъж изказва своите съболезнования на близките на боксьора.

Българският състезател Исус Розев Величков е регистриран в Професионалния Боксов Съюз с номер на лиценз 58. Регистриран е с лична карта и лични данни на това лице. В това число е пътувал с документи на това лице.

От няколко източника постъпи информация, че лицето, участвало в събитието с трагичен край, е Борис Александров Станчев. Към момента Българският Професионален Боксов Съюз има обосновани предположения, че Борис Александров Станчев е ползвал чужди документи за получаването на професионален лиценз, с които с чужда самоличност е пътувал в чужбина и участвал нееднократно в спортни събития. Изясняват се причините и обстоятелствата относно вкарването в заблуждение на Българския Професионален Боксов Съюз и официалните органи.

Веднага щом получи необходимата информация по случая, Български Професионален Боксов Съюз ще излъчи официално становище за случилото се.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    20 0 Отговор
    Жалко за момчето но това е практика от години тия от БПБС какво се правят на ущипана девойка
  • 2 el texeran

    9 0 Отговор
    ... вече няма да ползва.
  • 3 тнт

    8 0 Отговор
    Къде е Цацаров?
  • 4 Гост

    14 0 Отговор
    Колко души са знаели, участвали и печелили от това престъпление? Няма как да е организирал сам това! Мафията гърми по всички фронтове, защото лакомията е безмерна!
  • 5 А къде

    5 0 Отговор
    е Исус?!
  • 6 Гост

    1 0 Отговор
    Единият дава допинг проби, а другият печели с допинг. Това е най вероятно да е станало. Треньори, боксьори и близките им са знаели.
  • 7 ДОКО

    0 1 Отговор
    ВСИЧКО В ТАЯ ДЪРЖАВА Е ФАЛШИВО..ВСИЧКО БЪЛГАРСКО И РОДНО Е НЕТРАЙНО И НЕГОДНО..