Last news in Fakti

23 Септември, 2019 17:14, обновена 23 Септември, 2019 17:18 6 703 21

Сестрата на загиналия боксьор с тежки обвинения: Треньорът разбра и избяга!

  • бокс-
  • боксьор-
  • борис станчев-
  • шкодра

Задълбочава се скандалът около смъртта на Борис Станчев

Сестрата на загиналия боксьор с тежки обвинения: Треньорът разбра и избяга! - 1

Българският боксьор, загинал на ринга в Шкодра (Албания), е Борис Станчев, а не Исус Величков, както първоначално беше обявено от Българския професионален боксов съюз. Това потвърждава и сестрата на спортиста в своя публикация в социалната мрежа Facebook. Ани Станчева направи ужасни разкрития и отправи тежки обвинения към треньора на брат си.

Тя също e учудена как на Борис Станчев му е било позволено да се качи на ринга с подменена самоличност? Сестрата на загиналия твърди, че треньорът на брат ѝ е напуснал "ш***ната продажна Албания", щом разбрал, че той е починал.

Както вече стана ясно, Станчев е излязъл на ринга със самоличността на Величков, като за момента не е ясна причината за подмяната. Боксьорът е участвал в мач в категория "перо" срещу местния представител Ардит Муря, като в четвъртия рунд е припаднал. На помощ веднага са се притекли от медицинския екип, успели са да го върнат в съзнание и да го транспортират в близката болница.

"Възползват се от това, че сме роми! И мислят, че не си знаем правата, но много сгрешиха. Аз и моето семейство ще получим справедливост за отнетия живот на моя брат!", пише в мъката си сестрата на починалия спортист.

Сестрата на загиналия боксьор с тежки обвинения: Треньорът разбра и избяга!

Следващото видео е от злощастния боксов мач. На него е изрязан моментът, в който Станчев се просва на ринга. За последно преди трагедията се вижда как родният боксьор се олюлява, губейки баланс. Сестра му твърди, че дори след падането му на земята противникът му го е засипвал с удари, което също може да е причина кадрите да са изрязани. Очаква се Българският професионален боксов съюз да даде повече подробности около смъртта на Борис.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Иван Царски

    34 19 Отговор
    Голяма работа дали е Исус или Борис,един циганин по малко!Има още стотици хиляди там от където идва този,няма какво да го жалят толкова!Не виждате ли,че "сестра му" се интересува ЕДИНСТВЕНО заради възможноста да търси някаква финансова облага,100% преди инцидента не и е пукало за това цигане!

    Коментиран от #6, #7, #21

  • 5 Гербераси долни

    37 12 Отговор
    Лека му пръс на момчето ,няма значение народноста ,за мен циганин е този който не спазва законите и краде ,това момче е там под нашия флаг и представлява България факта че клипа е изрязан говори за нещо нередно в този мач довело до смърта му ,дано държавата се събуди и да потърси истината.
  • 6 Камелия

    26 18 Отговор

    До коментар #4 от "Иван Царски":

    Абе ти малоумен ли си?Как може да говориш така и да бъдеш злобар.Ако на твой близък му се беше случило,надали щеше да обсъждаш по същия начин.Това момче е гордост за България ,защото загина заради шибаната ни продажна Държава.Прояви срам и не коментирай защото не го познаваш.Дали циганин или българин,все пак е човешки живот изгубен и никой не може да го върне.

    Коментиран от #8, #10

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Емил

    13 3 Отговор

    До коментар #6 от "Камелия":

    А бе, толерантния, тоя е излязъл да се бие за пари - утрепали го - рискове на професията! Че е малоумен е сигурно, а ма, че и тези дето ги гледат и дават пари, са напълно безумни, никой не спори!
  • 9 Бойко Борисов

    3 1 Отговор
    Айде за изборите няма проблем
  • 10 Иван Царски

    8 2 Отговор

    До коментар #6 от "Камелия":

    Е не съм умен колкото теб;)Ти сигурно си първата в твоето семейство която може да пише,като завърши човек трети клас и почва да прави чудеса;)Сега вземи да прочетеш някоя книга преди да даваш мнение,че със словоред на третокласник само се излагаш!Никой мой близък няма да се излага да се представя под чужда самоличност!Умрял е докато е правил сеир за пари!Не е умрял за родината ,че да му се възхищавам на някакво неграмотно цигане!Какво има да се хаби ресурса на държавата за да се разследва смърта на някакъв непълноценен индивид,сигурно има 20 братя и сестри в тях,някой друг ще заеме мястото му по кофите;)
  • 11 Като го гледам

    10 2 Отговор
    и да беше оживял, боксьор нямаше да стане! Така че един бъдещ рекетьор, сводник, крадец, по-малко! Майка му е сигурно още млада, ще успее да направи ново дете, при тази порода раждането не е проблем!
  • 12 Ventura

    8 2 Отговор
    Айде , циганска работа, првят щуротий, далавери ,
    а след това друг им е виновен.Хайде сега бегай до БХК да търсиш обещетение.Кърлежи.
  • 13 име

    7 0 Отговор
    Ако беше излязъл на ринга със собственото си име, какво щеше да е по различно?

    Коментиран от #17

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 vasik atanasova

    6 0 Отговор
    голяма мафия сме
    ясно е че треньора е знаел
    и как така този отива без да е тренирал и какъв професионален
    боксьор е
    всичко е да се вземат едни пари
    ама стана фал
  • 16 vasik atanasova

    3 2 Отговор
    Бог да го прости
    въпреки че не харесвам цигани и турци
    този е боксьор и умря на ринга като мъж
    играл съм бокс и знам какво е
    Бог да го прости !!!
  • 17 Ако беше излязъл

    8 0 Отговор

    До коментар #13 от "име":

    със собственото с име, застраховката важи! Както виждам сестра му сега сънува едни пари, дето много трудно ще получи! Възползват се че са Роми и правят цигански номера, щото държавата ги гали с перце!
  • 18 гост

    1 2 Отговор
    Абе какъв боксьор е тоя , гледа ли някой видеото по надолу. Опонента му дори и не го удари а той сам си падна . Бил умрял като мъж на ринга , на това ако му викате мъже представям си какви мадами и джендъри сте вие.
  • 19 Гост

    4 0 Отговор
    Какво търси Борис на ринга с документите на братовчед му Исус? Единият е с допинг и се бие, а другия е чист и дава проби. От това се умира. Само измами са им в главите и на боксьорите и на треньора и на близките. Държавата да наказва престъпленията преди някой да е умрял. От това страда спорта, а може и цялата държава да изключат от участие заради допинг скандал, както стана с руската лека атлетика.
  • 20 Василка

    2 0 Отговор
    Предървили са го със зоба...
  • 21 Бъди умен

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "Иван Царски":

    Проклет рациска мутра само един малоумник може до пише такива коментари колелото се върти незабравяй