Отидете към основна версия

10 899 23

Тайсън Фюри: След мача ще гуляя с кокаин и евтини ку**и

  • тайсън фюри-
  • дионтей уайлдър-
  • циганският крал-
  • бокс

Преди да спиш с тях винаги трябва да си биеш пеницилин

Снимка: БГНЕС

Бившият световен шампион по бокс в тежка категория Тайсън Фюри направи поредно цинично изказване преди големия сблъсък с Дионтей Уайлдър за титлата на WBC (Световен боксов съвет“. Циганският крал, както наричат Фюри, излиза срещу Бронзовия бомбардировач в събота срещу неделя от 04:00 часа. Двамата се срещат за реванш в Лас Вегас, след като миналата година двубоят им завърши наравно.

"След мача ще гуляя с кокаин и ку**и. Има ли нещо по-добро от кокаин от ку**и? Ще ходя обаче на евтини ку**и. За по 30 долара. Преди да спиш с тях винаги трябва да си биеш пеницилин. Ако пък нямаш пеницилин ще трябва да сложиш два презерватива", изригна Фюри пред американския сайт Daily Caller в типичния си скандален стил.

Преди няколко седмици британецът заяви в интервю, че прави много орална любов, за да може да заздрави ченето си преди мача с Уайлдър, както и че мастурбира по 7 пъти на ден. Само по този начин тестостеронът му бил в оптимални нива. Освен това Фюри нарече Кубрат Пулев и Антъни Джошуа двойка п***и, които нямало да предложат интересна битка.

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 14 гласа.

Свързани новини