Отидете към основна версия

959 2

Кака отишъл в Милан заради... астрология

  • кака-
  • трансфер-
  • милан-
  • реал мадрид-
  • астрология-
  • агент-
  • паолило

Бразилската легенда не е искал да напуска "росонерите", за да отиде в Реал Мадрид

Снимка: БГНЕС

Легендата на бразилския футбол и Милан Кака е преминал при "росонерите" по доста любопитен начин. За това разказа агентът му Гаетано Паолило пред MilanNews.it

"Представих се на баща му и го попитах за какво мечтае Рикардо, а той отвърна – Милан. Помолих за 30 дни и започнах да натискам Адриано Галиани. Но не беше лесно, защото те вече имаха Руи Коща и Ривалдо в ролята на плеймейкъри“, разказа Паолило. “Дори го предложих на Интер, но Ектор Купер не знаеше какво да прави с Кака. Никой друг не се интересуваше от него, което намирах за невероятно“, добави още той.

„В крайна сметка адвокат Леонардо Кантамеса направи астрологична карта на Кака и каза, че трябва да подпише с Милан, защото звездите блестяха за този играч. След като Аридо Брайда бе спечелен, ние постигнахме договорка и с Галиани“, каза Паолило.

Световният шампион Кака не е искал да напуска Милан, за да премине в Реал Мадрид. Бразилецът е отказал на Манчестър Сити и Интер. "Гражданите" дори са искали да дадат 100 милиона на "росонерите" през 2009 година, но Кака отказал.

„Ако офертата беше до Милан, те щяха да приемат 100-те милиона, но Кака абсолютно отказа да премине в английския тим. Всяка година Реал Мадрид питаше дали Рикардо е на разположение, но Милан винаги е искал остане в клуба, така беше и с Кака. След последният мач за сезона с Фиорентина през 2009 година, той замина на лагер с националния отбор и взе само една чанта. Рикардо каза, че ще се срещнем на летището в Малпенса след месец, но Милан продаде Кака на Реал Мадрид, когато беше в Бразилия“, сподели агентът.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини