23 Април, 2020 14:32 932 2

Кака отишъл в Милан заради... астрология

  • кака-
  • трансфер-
  • милан-
  • реал мадрид-
  • астрология-
  • агент-
  • паолило

Бразилската легенда не е искал да напуска "росонерите", за да отиде в Реал Мадрид

Кака отишъл в Милан заради... астрология - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на бразилския футбол и Милан Кака е преминал при "росонерите" по доста любопитен начин. За това разказа агентът му Гаетано Паолило пред MilanNews.it

"Представих се на баща му и го попитах за какво мечтае Рикардо, а той отвърна – Милан. Помолих за 30 дни и започнах да натискам Адриано Галиани. Но не беше лесно, защото те вече имаха Руи Коща и Ривалдо в ролята на плеймейкъри“, разказа Паолило. “Дори го предложих на Интер, но Ектор Купер не знаеше какво да прави с Кака. Никой друг не се интересуваше от него, което намирах за невероятно“, добави още той.

„В крайна сметка адвокат Леонардо Кантамеса направи астрологична карта на Кака и каза, че трябва да подпише с Милан, защото звездите блестяха за този играч. След като Аридо Брайда бе спечелен, ние постигнахме договорка и с Галиани“, каза Паолило.

Световният шампион Кака не е искал да напуска Милан, за да премине в Реал Мадрид. Бразилецът е отказал на Манчестър Сити и Интер. "Гражданите" дори са искали да дадат 100 милиона на "росонерите" през 2009 година, но Кака отказал.

„Ако офертата беше до Милан, те щяха да приемат 100-те милиона, но Кака абсолютно отказа да премине в английския тим. Всяка година Реал Мадрид питаше дали Рикардо е на разположение, но Милан винаги е искал остане в клуба, така беше и с Кака. След последният мач за сезона с Фиорентина през 2009 година, той замина на лагер с националния отбор и взе само една чанта. Рикардо каза, че ще се срещнем на летището в Малпенса след месец, но Милан продаде Кака на Реал Мадрид, когато беше в Бразилия“, сподели агентът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 България

    0 0 Отговор
    Е в дъното на класацията за свобода на словото г-н аматьор, да си знаеш, че си допринесъл. И между другото, пак ще спомена една журналистка от ZDF, която отбеляза, че повечето от българските журналисти са свикнали до такава степен, че вече автоматично го газят. Засрамете се, злепоставяте цяла България с произвола си