Отидете към основна версия

2 053 7

Георги Тодоров: Ейолфсон каза, че сме слаб отбор и ще напусне

  • тодоров-
  • напускане-
  • връщане-
  • отказ-
  • ейолфсон-
  • берое-
  • левски

"В понеделник играчите получиха част от заплатите си", разкри треньорът на Левски

Снимка: БГНЕС

Треньорът на Левски Георги Тодоров е огорчен от Холмар Ейолфсон, който не желае да тренира с отбора и със сигурност си тръгва от "Герена". Исландецът не се появи и днес на заниманието. 

"Холмар не съм го виждал. Той е от напускащите. Смята, че сме слаб отбор и не иска да играе. Аз обаче не мисля така", обясни Тодоров на пресконференцията си преди домакинството на Берое.

"Имаме точно 18 човека. Ще бъде дълъг сезон. Доста хора си заминаха. Надявам се отборът да е боеспособен. Да, Живко Миланов влиза в щаба ми. Сега няма да бъде на пейката. Нямахме време да оправим нещата документално. От втория двубой ще бъде на пейката. Неговото идване е плюс за отбора", каза Тодоров. 

"Боби Цонев трябва да разреши проблемите си със стария клуб - Интер Запрешич. Надявам се да е част от отбора. Матео Стаматов тренира с нас, оставя добри впечатления. Може би ще остане", съобщи треньорът на Левски.

"Всичко, което е до момента годно ще играе срещу Берое. Няма да пазим никого", добави Тодоров. 

"Аз не играя тото. Не съм наясно с букмейкърите. Не знам дали сме фаворит. Искам да изиграем добър мач. Видях промяна в положителен план. Дано утре това да се пренесе на терена. Дано се оправим и всичко да е нормално в клуба. Настроението в тима е по-добре от края на първенството. В понеделник играчите получиха част от заплатите си - и това е от значение. Който остане в отбора, трябва да се бори в името на Левски и да помогне за изграждането на боеспособен отбор. Трябва да компенсираме с много движение, с много тичане. Тази година бе много особена - с прекъсванията, объркаха се много нещата", добави Георги Тодоров. 

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 7 гласа.

Свързани новини