Last news in Fakti

9 Август, 2020 12:56 2 051 7

Георги Тодоров: Ейолфсон каза, че сме слаб отбор и ще напусне

  • тодоров-
  • напускане-
  • връщане-
  • отказ-
  • ейолфсон-
  • берое-
  • левски

"В понеделник играчите получиха част от заплатите си", разкри треньорът на Левски

Георги Тодоров: Ейолфсон каза, че сме слаб отбор и ще напусне - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Левски Георги Тодоров е огорчен от Холмар Ейолфсон, който не желае да тренира с отбора и със сигурност си тръгва от "Герена". Исландецът не се появи и днес на заниманието. 

"Холмар не съм го виждал. Той е от напускащите. Смята, че сме слаб отбор и не иска да играе. Аз обаче не мисля така", обясни Тодоров на пресконференцията си преди домакинството на Берое.

"Имаме точно 18 човека. Ще бъде дълъг сезон. Доста хора си заминаха. Надявам се отборът да е боеспособен. Да, Живко Миланов влиза в щаба ми. Сега няма да бъде на пейката. Нямахме време да оправим нещата документално. От втория двубой ще бъде на пейката. Неговото идване е плюс за отбора", каза Тодоров. 

"Боби Цонев трябва да разреши проблемите си със стария клуб - Интер Запрешич. Надявам се да е част от отбора. Матео Стаматов тренира с нас, оставя добри впечатления. Може би ще остане", съобщи треньорът на Левски.

"Всичко, което е до момента годно ще играе срещу Берое. Няма да пазим никого", добави Тодоров. 

"Аз не играя тото. Не съм наясно с букмейкърите. Не знам дали сме фаворит. Искам да изиграем добър мач. Видях промяна в положителен план. Дано утре това да се пренесе на терена. Дано се оправим и всичко да е нормално в клуба. Настроението в тима е по-добре от края на първенството. В понеделник играчите получиха част от заплатите си - и това е от значение. Който остане в отбора, трябва да се бори в името на Левски и да помогне за изграждането на боеспособен отбор. Трябва да компенсираме с много движение, с много тичане. Тази година бе много особена - с прекъсванията, объркаха се много нещата", добави Георги Тодоров. 


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тодоров,

    5 2 Отговор
    Защо Миланов не вземе някой малък отбор и да натрупа опит. След това да дойде да помага.

    Коментиран от #2, #7

  • 2 Ми щото

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Тодоров,":

    Тодоров държи да го развали със своите виждания
  • 3 Прав е исландеца

    3 2 Отговор
    Но самия той дава ли си сметка че ако отбора беше силен, той щеше да е титуляр във втория отбор?
  • 4 Бай ти Дончо

    2 2 Отговор
    Тоз исландец не е изкарал един сезон без да се контузи не цяло първенство ... Един сезон... А има големи претенции за всичко
  • 5 антрашпиц

    3 0 Отговор
    Ама ний туй ,ще сте слаб отбор, го знайми бе Ейолфсон..е,добре,че си го разбрал,макар и късно все пак.....
  • 6 ВЕНО

    3 1 Отговор
    Вероятно е имал предвид сегашното състояние на отбора. Не може без пари да задържиш добри футболисти. Дори през така наречения социализъм Софийските отбори прилапваха добрите футболисти с много по добро заплащане . Кой нормален човек на сегашното време , ще работи без да получава заплата?
  • 7 ХА ХА

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Тодоров,":

    Че то има ли по-малък отбор от Левски в момента ?