Отидете към основна версия

1 970 12

Левски загуби дори и от Хебър

  • левски-
  • контрола-
  • хебър-
  • чаворски

Тимът от Пазарджик победи "сините" с 1:0 в контрола

Снимка: levski.bg

Хебър Пазарджик стигна до минимална победа с 1:0 над Левски в контролна среща, играна на "Герена". Единственото попадение в срещата бе дело на Тодор Чаворски, който се разписа от дузпа в края на първата част.

"Сините" в неделя завършиха наравно 0:0 с Етър в мач от шампионата, а днес игрови минути ще получиха играчи, които не взеха участие срещу "виолетовите" или играха малко. В стартовия състав на Стоянович личаха и имената на юношите Николай Църовски и Антоан Стоянов.

Срещата започна в спокойно темпо, като в първите десетина минути нито един от двата отбора не успя да създаде опасност пред противниковия вратар.

В 12-ата минута Стивън Петков центрира опасно успоредно на голлинията, но нямаше играч на "сините", който да успее да засече топката във вратата на Любенов. В следващата минута Чаворски излезе сам срещу Ники Михайлов, но стреля в аут.

В 15-ата минута добра комбинация между Стивън Петков и Божинов завърши с пас с пета на Божинов към Славчев, но нападателят на "сините" беше в позиция на засада. Две минути след това Мартин Петков излезе на добра позиция срещу Любенов, но прати топката покрай десния страничен стълб.

В 27-ата минута Марин Петков центрира от фаул, но топката излезе в аут. При последвалата контраатака на Хебър след намеса на Църовски топката излезе в тъч.

В 36-ата минута Божинов пусна пас към Стивън Петков, но деветката на столичани не успя да стигне до топката преди Любенов. В 39-ата минута Ивайло Найденов реши да действа сам, но прати топката в страничния стълб на вратата, вместо в мрежата. В 41-ата минута Дичев пресече подаване отдясно в наказателното поле на Стивън Петков към Симеон Славчев. Две минути по-късно избита топка попадна на волето на Мартин Петков, но младокът на Левски не намери целта.

В 44-ата минута Ивайло Лазаров стреля отдалеч, но доста над вратата на Михайлов. В самия край на първата част Хебър получи дузпа за нарушение на Ивайло Найденов срещу Евгени Игнатов. Зад топката застана Тодор Чаворски, който се разписа във вратата на "сините".

След почивката в игра се появиха Костадин Илиев, Илия Димитров и Билал Бари, които влязоха на местата на Николай Църовски, Валери Божинов и Стивън Петков. Николай Кръстев пък замени Ники Михайлов под рамката на вратата на "сините".

В 56-ата минута Мартин Петков опита да върне към Марин Петков, но защитник на гостите се справи. Две минути след това Илия Димитров стреля право в ръцете на Петър Дебърлиев.

В 74-ата минута Мартин Петков стреля по земя от пряк свободен удар, но в аут. Марин Петков бе заменен от Симеон Василев в 82-ата минута. В 87-ата минута Асен Митков подаде от дълбочина към Ивайло Найденов, но пасът на Найденов в наказателното поле към Мартин Петков бе пресечен от бранител на гостите от Пазарджик.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.

Свързани новини