Отидете към основна версия

6 646 40

Бойко Борисов: Гонзо да носи маска и да даде личен пример, Меси и Роналдо го правят

  • бойко борисов-
  • георги иванов - гонзо-
  • маска-
  • фенове-
  • футбол

Само в България... продължаваме на стадиона да не носим маска

„Гонзо да носи маска и да даде личен пример, Меси и Роналдо го правят", това заяви във видеовключване във Фейсбук премиерът в оставка и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов. Той призова всички по стадионите да носят маски. Ето какво сподели Борисов още:

„Виждам ги по стадионите. Големи легенди и имена. Знам, че гледат и Шампионска лига, и големите първенства в Европа. Да ми кажат: има ли някой, дори на резервната скамейка, без маска? Има ли? Какво му пречи на Гонзо да си сложи маската и да даде личен пример за цялата агитка, например, на Локо (Пловдив)? Само в България... продължаваме на стадиона да не носим маска. Или сме най-напред във футбола, или сме най-напред в мисленето.

Да гледат Неймар, да гледат Мбапе. Да гледат всичките. Излизат, на смяна и си слагат маската на резервната скамейка. На трибуната Серхио Рамос седи с маска. По-велики ли сте от тях? Правим всички усилия, за да връщаме нормалността и футболистите да могат да усетят подкрепата на публиката. Дайте личен пример. Няма да ви се развали репутацията. Най-големите звезди в света го правят. Щом Меси и Роналдо са с маска, направете се на тях. Имитирайте тях“, призова премиерът в оставка.

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 35 гласа.

Свързани новини