Last news in Fakti

25 Април, 2021 14:25 2 009 6

Делото срещу брата на Бербатов бе върнато на прокуратурата

  • асен бербатов-
  • футбол-
  • съд-
  • прокуратура-
  • димитър бербатов

Решението бе взето след провеждане на разпоредително заседание по делото срещу двамата, които са обвинени, че в съучастие като съизвършители са държали с цел разпространение високорискови наркотични вещества

Делото срещу брата на Бербатов бе върнато на прокуратурата - 1

Делото срещу Асен Бербатов и приятелката му Анна Папучарова бе върнато на прокуратурата от Окръжен съд.

Решението бе взето след провеждане на разпоредително заседание по делото срещу двамата, които са обвинени, че в съучастие като съизвършители са държали с цел разпространение високорискови наркотични вещества. Асен Бербатов е привлечен към наказателна отговорност и за разпространението им, пише struma.com.

Съдебният състав прецени, че по отношение на обвинителния акт са налице допуснати процесуални нарушения и делото следва да бъде върнато на прокурора за отстраняването им. Съдът прецени още, че прокуратурата следва да прецени какво е "съучастието" на всеки един от обвиняемите, както и начина на извършване на престъплението.

Бербатов и 29-годишната Папучарова бяха задържани при полицейска операция на 6 март. При проверката в дамската раничка на Папучарова са открити марихуана, а в якето на Асен, което той сложил в багажника, имало кокаин, екстази, както и значителна парична сума В обитавания от двамата софийски апартамент били открити две полиетиленови сгъвки коноп (марихуана) и електронна везна, по която са били установени следи от кокаин.

Асен Бербатов, който има две присъди за наркотици, пое цялата вина върху себе си заяви, че той е поставил марихуаната в раницата на приятелката си.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ФЪН

    8 0 Отговор
    Боклук, лежи на гърба на другия боклук .....
  • 2 цербер

    4 0 Отговор
    При прoвeркaтa в дaмcкaтa рaничкa нa Пaпучaрoвa Е oткритА мaрихуaнa, a в якeтo нa Aceн, кoeтo тoй cлoжил в бaгaжникa, имaлo кoкaин, eкcтaзи, кaктo и знaчитeлнa пaричнa cумa.(ТОЧКА)
  • 3 въпросче

    3 0 Отговор
    Дядо й Папукчо ли се е казвал? Или е бил папукчар-събирал е хвърлени папуци.
  • 4 Именит

    6 1 Отговор
    Тоя боклук трябваше да е в затвора от няколко години и да му остават още доста...НО понеже големия Бербат има все още пари и плаща за да е малкия още на свобода !
    Същата тъпа история като на малкия Бахар и брат му големия захар бахар
  • 5 мЪРЛЯКОВ

    4 0 Отговор
    преведено от Бербатов.......Не можа ли да им дадеш някоя смешна сума за теб???? Ами майка ти стана шеф ,на социалната кухня след като беше позорно изгонена от "старша сестра" в болница Благоевград,та сега да ги мислим и тях??? Аман от плаши...п........ц.и взели се за велики....Ела в града нали си "звезда" вкарал два три гола някога,на някой.....Изтъпанчи се на площада и ще те призная!!!!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.