Last news in Fakti

25 Април, 2021 15:35 1 866 5

Човек от управата на Левски: Огромният проблем са старите задължения, трупани от ръководствата след Тодор Батков

  • левски-
  • ивайло цветков-
  • футбол-
  • тодор батков

Трета лига не е била и не е на дневен ред за Левски, няма опасност за лиценза

Членът на Управителния съвет на Левски Ивайло Цветков гостува в предаването „Арена Спорт“ по БНТ. Той говори за проекта Европейска Суперлига, но засегна и темата за ситуацията при „сините“.

"Трета лига не е била и не е на дневен ред за Левски. Няма опасност за лиценза. Казусът с Хубчев не е застрашителен за него. В Левски сме принудени да отговаряме за някакви слухове. Борбата продължава. Огромният проблем са ни старите задължения, трупани от ръководствата след Тодор Батков", заяви Цветков.

“Харесва ми идеята за Суперлигата, защото и трите ми любими отбора извън България бяха в тази надпреварата. Рано или късно това ще се случи. За момента той се разпадна заради силата на феновете. Милан има по-малко печалба за изминалия сезон от Кристъл Палас и Шефийлд Юнайтед. Войната тепърва ще се води. За мен е много по-дразнещо смазващото лицемерие на УЕФА, на която ѝ отмъкват кокала. Кой измисли алчността? Именно УЕФА. Шампионската лига е измислена така, че вече да няма Стяуа, Цървена звезда, Астън Вила и т.н. Парите на петро клубовете май не миришат", допълни Нойзи.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мимо Рачков

    18 1 Отговор
    Тоя безпутник Нойзито откога все да разбира от футбол?Събрали се в управата все скъсаняци и чакат никой балък да даде мангизи и те да ги управляват.
  • 2 ПЕЕВСКИ БОРИСОВ

    18 1 Отговор
    Аха ще паднат скоро завесите и на Герена скоро! Батков не прехврърли ли акциите на Пеевски и Борисов по точно на техни поставени лица ! Те /ПЕЕВСКИ и БОРИСОВ/ след това НАЗНАЧИХА първо Спас Русев , а след това Васил Божков за собственици ... странно защо г-н Цветков , който много разбира от политика и спорт се прави на разсеян !
  • 3 Мишо

    20 0 Отговор
    Онези Бойковите хора , Иво Тоневци и подобни корифей
  • 4 Фень

    15 4 Отговор
    Борисов падна и Левски се запъти към селските групи .
  • 5 Нойзи Куку

    11 0 Отговор
    До агента на ДС приятелски се пъчи уж "десния" идеолог" дъртия гъзар Нойзи- парвеню, сноб, надменно псевдософийско изчадие, който парадира със "знания", а всъщност е въздух под налягане. Май че е и с нервите не е добре, трябва да се цери.